Jakie cewki zapłonowe do 2.0 M50 .

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich mam pytanie odnoście cewek zapłonowych w 2.0 M50 E36 z 92r jakie z używek zastosować do mojego silnika bo po wymienie swiec na BOSCH w przedziale obrotów od 3,5 do 4,2 silnik zastanawia sie który cylinder ma odpalic i któren za chwile i tak przy zmianie na kolejny biegu,myslełem ze to przez filtry ,wymieniłem paliwa i powietrza na nowe i dalej to samo ,prosze o pomoc

Nie kupuj żadnych używek, bo używki to masz u siebie w aucie. Polecam BERU, też mam M50 tylko, że w budzie E34 i nie dawno wymieniałem wszystkie cewki na nowe i koszt jednej z fajką to 120 zł. Zapłaciłem trochę, ale mam spokój na kilka ładnych lat. Kliknij TU i znajdź model cewki odpowiedni do twojego silnika, w moim przypadku jest to model ZS 014.

Witam jeszcze raz dzis poczytałem i mam pytanie silnik ma jusz przeszło 220 tyś i pasowało by wyciąć katalizator on moze bys przyczyną plewienia silnika,i jakies takie zmulone sie zrobiło a na normalnym paliwie smigam i nie che palic odrazu, tylko trzeba troszke pokrecic,dzieki za pomoc .