| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2007-05-08 10:06:16 Fakt, że tansze kołpaki moga nie pasować, sam to przerabiałem, zreszta jak juz się niby uda wcisnąć na styk to sa tak napręzone że latwo je zgubić. Ale troszkę drozsze kołpaki są naprawdę bardzo dobre... |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-05-08 10:06:30 A fotki gdzie? |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2007-05-08 15:18:35 ,asz standardowe felgi..i one maja taki wlasnie ksztalt..kiedys tez sie nadzialem z kolpakami..jak zakladales seryjne ogumienie i oponiarz nosem kecil to nie jezdzij wiecej do niego
ja mam takie i te wymiarowo pasuja napewno..ot forma wiejskiego tuningu a serio zupelie to zle nie wygladaja o ile kolpaki moga zle nei wygladac |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-05-08 16:35:39
Oponiarz jest OK... wszystkim moim kolejnym autkom buty zakłada a ja się nieprecyzyjnie wyraziłem... kręcił nosem na felgę, że już sklepana/zużyta jest i wyważyć trudno i wymieć chyba pora...
Jak rozumiem masz kołpaki 14" Discovery? I one pasują na tą standardową "brzuchatą" felgę? |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2007-05-08 17:03:06
a wyraziles sie faktycznie nieprecyzyjnie nowa felga do espero stalowa to koszt ponizej 100zl ja rok czy dwa lata temu po 8 latach wymienilem felgi na nowe..oplacalny zakup bo po za pokrzywieniem felgi rdzewieja i z czasem nie dosc ze niszcza opony to jeszcze nie trzymaja powietrza |