[K] Zmieniarkę Blaupunkt CDC-2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Omegi. Niestety w komisie w którym kupiłem swoje autko jakiś "osiołek" odcioł zmieniarke i wiszą teraz tylko kable. Mam radio CCR800. Jeżeli ktos ma taką zmieniarkę (oczywiście z kodem) to proszę o kontakt.
Pozdro

Jestem w posiadaniu zmieniarki CDC2 100% sprawnej z kodem sprawdzonej w serwisie jeśli pana interesuje to proszę o wiadomość tom1kim@o2.pl

Temat zmieniarki już nie aktualny, poszła do kolegi z warszawy.

Faktycznie... zmieniarka jest już u mnie j jestem z niej bardzo zadowolony. Jeszcze raz dzięki wielkie i pozdrawiam .

Witam!!!
To znowu ja Kupię zmieniarkę (jak w temacie) niestety w tej, którą kupiłem od BENNY140 właśńie padła mechanika Wracając do tematu KUPIĘ (najchętniej) bez kodu, zablokowaną lub z uszkodzoną elektroniką (oby była sprawna mechanicznie)
Pozdrawiam wszystkich

Jesli to ta zmieniarka co była montowana seryjnie do Omki b to mam taką w bagażniku (napewno Blaupunkt ale leży bezużyteczna jak dla mnie ) wiec sie chetnie pozbede za pare groszy... napisz do mnie na gg 3396302

Witam!
Przepraszam, że dopiero teraz ale mnie nie było. Jestem zainteresowany tą zmieniarką. Odezwę się na priv.
Pozdrawiam

Witam.
Ja w ramach przypomnienia, bo kolega mrsiwek, który miał na zbyciu taką zmieniarkę przestał sie odzywać (może wyjechał, albo coś tam).
Pozdrawiam