SPOT w Krakowie 14.06 - są już fotki !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
widzę, że coraz więcej nowych użytkowników na forum /w tym wielu z kraka/. Rozmawiałem dzisiaj z mountezem i z koniem, co zaowocowało pomysłem zorganizowania (z organizacją bywa różnie) małego spotu w sobotę po południu/wieczorem. co myślicie??

ja bym sie spotkal gdyby nie ta odleglosc

Ja oczywiście jestem za, nawet napisalem juz o tym tam gdzie zawsze?
Chopper na pewno tez bedzie bo Malca juz zrobił
pozdr
ps. mam nadzieje ze tym razem bedzie wiecej osób

mówimy o tej sobocie?

[ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2003-06-12 23:20:26 ]

[ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2003-06-12 23:21:05 ]

Bratek nie łam sie moze przywiez kanta, zaparkujesz go u mnie zebyś nie musial co chwile jezdzic

jak schwepes jedzie to sie z nim pojawie...
najpierw spotkamy sie na pasie a pozniej jak bedziemy mieli ochote zorganizowac jakas probe to pojedziemy na zajezdnie...
pozdrawiam

Zajezdnia fajna jest piaseczek żwirek

czy ktoś byłby w stanie wziąć cyfrówkę?

to bym sobie zdjęcia do profilu w końcu zrobił zrobił

szybki odzew, to mi się podoba myślę, że nasz foto-spec mountez weźmie
znam ten ból z brakiem fotek
ktoś jeszcze??????????

NO to bedzie git wkoncu bede mial fotki hihi
teraz troche pozno jutro moze wiecej ludzi przeczyta

W weekend będe z malcem robił i glebował go niestety nie dam rady w weekend się z wami spotkać

nie będe ...nie moge szkoda

zróbmy to po 16 bo wcześniej mam egzaminy

Cytat:
będe z malcem robił i glebował go

no kurde masz dobre pare cm do glebowania!!!

ja raczej nie bede bo usuwam slady rdzy jakie pojawily sie po zimie (no w sumie moj kaszlak to juz w kwiecie wieku i zalazku rudej)

pozdrowka bawcie sie dobrze

Ja bede napewno jesli mi sie k-shell do tej pory nie posypie!!! Mozecie na mnie liczyc. TYlko oby bylo wiecej aut niz ostatnio! Napiszcie konkretna godzine spotkania.

No ja tez raczej wpadne... tylko doprecyzujmy to jest ten fragment pasa co jak z bora skrecam w prawo to jest po prawej tak ??

to jest jak na skrzyzowaniu na wislickiej skrecisz w prawo na dol i za sygnalizatorem przy kortach skrecisz pierwsza w prawo

no ja też myślę o jakiejś popołudniowej godzince, w stylu 18 czy coś... jak na razie doliczyłem się 7 aut

mnie niestety nie bedzie

No a ja bym sie z chęcia przejechał ale niewiem czy da rade, mam nadzieje że będzie więcej osób niż ostatnio.
No i jak z oponami bo ostatnio to strasznie mało ich bylo

Zobaczymy jak cos to postaram sie przyjechać ale nic nieobiecuje

no to o ktorej ?? rozumiem ze to jest tam co sie przez dzialki jedzie. dobrze teraz juz mysle nie ??

Ludziska !!!! zbiezcie się w sobie postarajcie postarajcie sie przyjechac, rozumie ze niektórzy naprawde nie mogą, ale Polak potrafi