Kod cheka 53

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siema test złącza diagnostycznego pokazuje mi 53 co to znaczy? w książce tego nie ma, prosze o pomoc , z góry dzięki

Cytat:
2007-08-29 20:02:25, ludek_lesny pisze:
siema test złącza diagnostycznego pokazuje mi 53 co to znaczy? w książce tego nie ma, prosze o pomoc , z góry dzięki

1. Co to jest siema test ?? na tym forumie rzadkość jakaś niezwykła

2. zapraszam do WYSZUKIWARKI

3. żeby nie było żem świnia...(chociaż za ten "siematest" ochotem mam cholerną ! )....53 to błąd immobilizera...

A ten Leśny ludź ...to kto ??
Jakiś nowy ??
A gdzie się on przywitał i co postawił na dzień dobry

Cytat:
2007-08-29 20:02:25, ludek_lesny pisze:

Rozwalaja mnie tacy ludkowie
wpisze to to "chek" 53 espero w goglach, wywali mu http://motonews.pl/forum/?op=fvf&c=0&f=17
Forum Klub Daewoo Espero ale zeby cos napisac to sie trzeba zarejestrowac... Wiec sie rejestruje... palnie ni to z gruszki ni to z pietruszki i oto efekt

P.s. Bogdan przycisk "szukaj" w takich sytuacjach nie istnieje...

yanek przepraszam zem smiem być amatorem w takich sprawach
przapraszam navigatora że nie postawiłem mu wirtualnego piwa
miałem mało czasu, prosiłem o pomoc, jestem nowy nie znam tutejszej kokieterii
Dziękuje Tobie Bogdanie 1

Cytat:
2007-08-30 19:24:37, ludek_lesny pisze:
yanek przepraszam zem smiem być amatorem w takich sprawach przapraszam navigatora że nie postawiłem mu wirtualnego piwa miałem mało czasu, prosiłem o pomoc, jestem nowy nie znam tutejszej kokieterii Dziękuje Tobie Bogdanie 1

Nie dobieraj sobie tak tego co koledzy piszą do serca.
Tu panuje specyficzna atmosferka i od czasuu do czasu pojawiają sie tego typu zabawne posty

Zresetuj kompa i sprawdź, czy błąd pojawia się ponownie.

O ile dobrze kojarzę błąd immobilisera może zostać zarejestrowany gdy rozrusznik jest piłowany dość długo a auto z jakiegoś powodu nie chce zaskoczyć.

Cytat:
2007-08-30 22:37:28, soop pisze:
O ile dobrze kojarzę błąd immobilisera może zostać zarejestrowany gdy rozrusznik jest piłowany dość długo a auto z jakiegoś powodu nie chce zaskoczyć.

sie mi wydawa że dobrze kojarzysz..
stąd 53 jest b.popularnym "błędem"

nie przesadzajcie, bo niedlugo bedziemy sie tu sami kisić - nikt nowy nie ma szans sie tu odezwac i popelnic zadnego bledu, idealni starzy userzy...

Cytat:
2007-08-30 22:56:36, Cwikus pisze:
nie przesadzajcie, bo niedlugo bedziemy sie tu sami kisić - nikt nowy nie ma szans sie tu odezwac i popelnic zadnego bledu, idealni starzy userzy...

jak to nie ma szans?? ...przecie popełnił....53

Cytat:
2007-08-30 22:56:36, Cwikus pisze:

O
OO
OOO... otóż to
Się ostatnio zastanawiałem jak to forum będzie wyglądało za 7 - 9 ...lat ??? czy jeszcze jakieś espero się uchowa...
Co rusz ktoś kupuje coś nowszego...
Ja już dzisiaj się pisze na jakieś subforum "weteran_espero"

Cytat:
2007-08-30 23:34:13, nawigator5 pisze:
Ja już dzisiaj się pisze na jakieś subforum "weteran_espero"

Zapraszam od jutra od 9 rano na Portal Wiecznego Malkontenta. do Forum.

Dzięki bardzo za podpowiedz, już usunołem awarię bo wiedziałem gdzie szukać. Mam stacyjkę bez bebechów (padła przy ok. 225 tyś), start mam na przycisk, a kluczyka używam jedynie do odblokowania kierownicy. Brak bebechów spowodował wyluzowanie się pierścienia immobilajzera i stąd brak sygnału dla kompa i esperko nie chciało zapalić.

Cytat:
2007-08-31 20:15:28, ludek_lesny pisze:
start mam na przycisk

Kur*a prawie jak w myśliwcu jakimś

Cytat:
2007-08-31 20:15:28, ludek_lesny pisze:
start mam na przycisk

Ale to chyba jakiś nowy trend w Espero
W Tychach jedno mocherowe espero też tak ma

Piotrek pomyśl o takim bajerku w Złomgunie