Kaseta-Adapter

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
powiedzcie mi czy to urzadzenie sie sprawdza i czy nie ma wpływu na funkcjonowanie auta? elektryki itp..??

witaj moj szwagier to mial i bylo oki.zero problemow z elektryka itp.pozdro

mam takie cos u siebie, nie mam pojecia jak miałoby to wpływac na samochód negatywnie Wszystko gra

Nie ma żadnego wpływu. Tak jak np. to czy masz zegarek kwarcowy ze wskazówkami, czy z LCD.

rewelacja to nie jest ale napewno jakosc dzwieku lepsza od tasmy i wygodniejsze w uzytkowaniu, ja znalazlem starego discmana i na tym slucham

Ja ostatnio to pchnąłem na allegro )

ja mam caly komplet kasete adapter + cd-rom pzrerobiony zeby dzialal w aucie moge ci za 15 zeta puscic, na dolach nic nie pzrerywa nawet na plytach nagrywanych 40x

Cytat:
2007-05-08 19:43:08, Kamil_K pisze:
ja mam caly komplet kasete adapter + cd-rom pzrerobiony zeby dzialal w aucie moge ci za 15 zeta puscic, na dolach nic nie pzrerywa nawet na plytach nagrywanych 40x

Wielkie dzieki, za gest ale spoko mam juz ta kasetke tak tylko potrzebowałem info na ten temat, ale dzięki

Cytat:

a jak miałeś, lub masz zamontowany? Gdzie to upchnąć?
Oferta będzie aktualna?

ja również polecam to urządzonko, działa bez zarzutu

Cytat:

Jaa moge kupis...ile za przesyłke by wyszło.....