| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-06-01 22:08:30 a wiec postanowione. w piatek jade zakladac gazik i teraz przegladam od rana archiwum i w sumie nie znajduje odpowiedzi na dreczace mnie pytanie. otoz co watek pojawia sie info, ze przed instalacja gazu nalezy wymienic swiece, przewody WN i filtr powietrza. i zastanawia mnie czy moge od razu juz wstawic swiece przystosowane do gazu, zanin jeszcze wstawia mi gaz. czy to nie bedzie stwarzac problemow? co do wyboru konkretnych marek to po analizie archiwum doszedlem do wniosku ze wybor (mowa o swiecach teraz) jest pomiedzy ngk a iskra. czy warto w ogole kupowac te wersje dla gazu? poza tym nie moge znalezc nigdzie pasujacych do cariny swiec nkg vline co do iskry to bedzie chyba ta: ISKRA GAZ tak? a jak z kablami - tez nkg, czy moze janmor - czy jakie tam sa dobre? |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-06-02 12:50:13 Świece normalne, jak przewidziała fabryka. NGK lub Denso.
Kable - żadne. Po co ? Silnik chodzi równo ? To zostaw w spokoju. Pozdro. |
![]() WlodekCarina TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Chociwel | 2004-06-03 06:21:54 świece denso K20R-U11 nie są to platynówki ale dobre |
tmx corolla liftback Lublin | 2004-06-03 15:39:00 Jak wyżej -ewentualnie siweczki irydowe - mają jakoby lepszą iskre, żywotnośc i odciążają kable. czy to prawd aprzykonam się jak je założe.
TMX |
Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2004-06-03 16:23:20 O SWIECACH BYLO JUZ 5 MILIONOW WATKOW !!!!!
JAK JESZCZE RAZ KTOS NAPISZE "JA MAM DENSO" ALBO "JA MAM NGK" TO CHYBA WYWALE TEN WATEK W P...U !!!!!!!! No dobra. Teraz ide sie skoropic woda bo sie zagrzalem. |
CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2004-06-04 21:36:11 EOD |