MotoNews.pl

NAVi w komie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma ktoś TomTom Mobile 5.202 PL ??
Podobno fajna sprawa chodzi w telefonach nokia z symbianem. Jak by ktos miał to był bym wdzięczny bo mam 6600
Ciekawe jak to sie sprawuje na drodze??

http://torrenty.org/torrent/109417 tu jest TomTom (8320) na PDA wm 2003 i wm 5.0 pl.
Polecam torrenty do sciagania konieczne zainstalowanie programu zgodnego,do sciagniecia z torrentu.
[QUOTE] [/TomTom 6.030 (8320) dla PDA wm 2003 i WM 5.0 PL
mapy:
Cen_Eur_plus_major_roads_of_WE v 660.1212
PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE 1212

Wersja ta zawiera specjalny tryb nocny. Do wyboru różne mapy nocne i dzienne. Czytelne mapy 2D i 3D wraz z dokładnymi, głosowymi instrukcjami przy skrętach, duża możliwość konfiguracji przejazdu, automatyczne wyznaczanie poprawionej trasy w wypadku wybrania błędnej drogi i wiele innych funkcji i udogodnień czynią z programu doskonałe narzędzie do nawigacji.

Z pośród funkcji, można wymienić między innymi:
- funkcja pozwalająca na odnajdowanie drogi do kontaktów przechowywanych w książce adresowej
- funkcja umożliwiająca planowanie drogi na podstawie założonego czasu przyjazdu do celu
- wizualizacja znaków drogowych
- rozszerzone funkcje nawigacji dla użytkowników poruszających się pieszo
- alarm szybkiej jazdy - oprogramowanie ostrzega użytkownika, gdy jedzie on za szybko
- baza foto radarów
- rozszerzone możliwości wyszukiwania miejsc wartych uwagi: (Użyteczne Miejsca: Kawiarnia, parking, kino lub stacja benzynowa itd.)
- i wiele innych

Bardzo łatwy sposób instalacji, nic nie trzeba krakować, podmieniać.

Instrukcja:
Cały zassany torent wypakuj z katalogu tomtom na kartę pamięci. Kliknij na TT6_ppc, potem na folder 2577 Dla wm 2003 kliknąć na TTN 2003, a dla wm 2005 na TTN
[...]
QUOTE]

Joka : Trochę na temat TomTom-a

Tu są nowsze mapy na Polske

tu znajdziesz wszystko co Ci niezbędne do navi w komie ja osobiście używam na nokii E65 i wszystko bardzo fajnie i ładnie śmiga.

Ja mam w 6600 i gitarka fajnie smiga

a ile płaciłeś za antene?

Za dodatkowy nadajnik GPS nokia LD-3W jakies 300 zł ale na allegro można już zakupić je za 270zł. są też na rynku innych firm ale z przeczytanych opinii ja wybrałem ten model i jestem z niego zadowolony

Na N80 bez dodatkowego odbiornika śmiga elegancko
widzia l ktoś może mape Australii na TomToma ??

TomTom 5.12_6.05 + mapa UK z 2005 roku
97MB
zassysaj mape!
tutaj fotoradary w UK z kwietnia 2007
zassysaj fotoradary!

a mapy PL sa na torrent'ach.

Uzywam tego z telefonem XDA Orbit O2, dziala zajebiscie. W pracy duzo smigam po Londynie i poza, a telefon ma wbudowana antene GPS wiec zestaw idealny - po prostu pocket pc