Daszki przeciwsłoneczne - help

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuję wymienić w swoim Esperaku daszki przeciwsłoneczne. Moje opadają na każdej dziurze, a zdejmowanie ich już mnie znudziło. Czy ma ktoś do odsprzedania lub wie gdzie można na terenie Śląska zdobyć takowe?

W grę wchodzą tylko używki ze względu na lepsze kamuflowanie się na podsufitce w porównaniu do nowych.

Witam
Ja ostatnio kupowałem (daszek od strony pasażera cena ok. 65zł.) w AUTOPARTS Warszawa (przesyłka kurierska). Mozesz tez zapytać sie w Hurtowni ABC na Os. Paderewskiego w Katowicach oraz w JADARZE w Chorzowie.
Prawdopodobnie sa też w Hurtowni POTAK łódź.

pozdrawiam
markus

Cytat:
2007-05-10 23:23:19, ogotay pisze:
W grę wchodzą tylko używki ze względu na lepsze kamuflowanie się na podsufitce w porównaniu do nowych.

Cytat:
2007-05-11 08:32:57, markus pisze:
Witam Ja ostatnio kupowałem (daszek od strony pasażera cena ok. 65zł.) w AUTOPARTS Warszawa (przesyłka kurierska). Mozesz tez zapytać sie w Hurtowni ABC na Os. Paderewskiego w Katowicach oraz w JADARZE w Chorzowie. Prawdopodobnie sa też w Hurtowni POTAK łódź. pozdrawiam markus

Oczywiście we wszystkich tych sklepach znajdziesz tylko używki...

Ja kupiłem oryginalny nowy (AUTOPARTS).

Cytat:
2007-05-11 09:51:01, markus pisze:
Ja kupiłem oryginalny nowy (AUTOPARTS).

A czy ja mówię, że stary i nieorginalny? Po prostu zobacz czego szuka ogotay

Cytat:

A swoją drogą ogotay po co daszki mają się kamuflować...

Cytat:
2007-05-11 10:04:52, lothaar pisze:
A swoją drogą ogotay po co daszki mają się kamuflować...

Bo koledze nie chce sie tracic czasu i kasy na wyczyszczenie podsufitki bo to by zalatwialo sprawe

Cytat:

Esteta...

Po co kupowac używki które przeważnie na zawiasach sa wyrobione a kosztuja nie duzo mniej niż nowe.

Cytat:
2007-05-11 13:18:30, markus pisze:
Po co kupowac używki które przeważnie na zawiasach sa wyrobione a kosztuja nie duzo mniej niż nowe.

Tez sie z Toba zgadzam tylko nie rozumiem co to za estetyka szukanie znow zepsutych zamiast nowych zeby byly pod kolor brudnej podsufitki, jak chcesz miec estetycznie to na stacje po jakis srodek i wio umyc sufit kupic nowe bedzie ladnie i porzadnie

Cytat:
2007-05-11 13:18:30, markus pisze:

Święte słowa... jest to bezcelowe no ale nowki jak widac mają wade... gorzej się maskują

Cytat:
Potrzebuję wymienić w swoim Esperaku daszki przeciwsłoneczne. Moje opadają na każdej dziurze, a zdejmowanie ich już mnie znudziło.

Oklej taśmą klejącą,albo izolacją patyczek który wciskasz w uchwyt koło lusterka.Efekt jest na dłuższy czas

Zabawę z taśmą klejącą już przerabiałem, w moim przypadku efekt jest delikatnie mówiąc krótkotrwały. Co do maskowania na tle podsufitki to wrodzone lenistwo zabroniło mi uprania jej . Być może jeszcze pójdzie po rozum do głowy i po portfel i sprawi sobie nówki ...

dzwoń tu

602 792 174

może gościowi zostały daszki

pozdro

Cytat:
dzwoń tu
602 792 174
może gościowi zostały daszki

Dzięki kolber za namiary . Kupiłem od niego daszki i parę innych drobiazgów, których mi brakowało a nie chciało mi się za nimi ganiać. Stan techniczny części jest ok.

Cytat:
2007-05-15 19:35:23, ogotay pisze:
Dzięki kolber za namiary . Kupiłem od niego daszki i parę innych drobiazgów, których mi brakowało a nie chciało mi się za nimi ganiać. Stan techniczny części jest ok.

Fajnie, że namiar się przydał

Byłem wczoraj u tego gostka... ma jeszcze troszkę drobiazgów do esperaka, więc można coś sobie jeszcze wybrać

pozdro