Doda wygwizdana! Dostała w głowę zapalniczką!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Doda

Szkoda że jednak nie poszedłem na ten "Koncert"

hehh bylem tam ... tzn na koncercie dody juz mnie na szczescie nie bylo ale przed tym mielismy tam zaprezentowac auta zabytkowe juz przed koncertem slyszalem ze ludzie sie zgadali ze przyniosa jajka i pomidory ... hehe ale nie myslalem ze tego uzyja a tu prosze hehheh

Hehe Pudelek to taki internetowy FAKT... czyli plotka z plotką nie zawsze zgodna z prawda.
No ale wiedząc jaka Doda jest mogła nazwać ludzi "wieśniakami" ....
No niestety nie szanuje swoich słuchaczy... u nas było parę wykonawców którzy nie patrzą że grają na takim zdupiu jak Jasło tylko dają koncert jakby grali w wielkim mieście.. i to sie nazywa szacunek i dobre wychowanie.

Doda fajnie spiewa i wogole szkoda

Nie wiem czy Ty na serio czy żartujesz... ale coby nie mówić kawał głosu ma... tylko zeby czasem sie lepiej zachowywała.. ale to chyba mało mozliwe.. taka już jest.

Taki styl, doda elektroda , niektorym sie podoba a niektorzy jej nie nawidza

A jak już o wygwizdaniu to u nas swego czasu była Shaza i zaspiewała może 5-10 minut... bo tez były gwizdy itp ...

...i dobrze...

Jest już i odpowiedź naszej "gwiazdy"

Doda: nie zachowujcie się jak zwierzęta

Tak na marginesie powiem, że ze względu na małe zainteresowanie koncertem, większość biletów była rozprowadzana przez zakłady pracy.
Może i stąd tak mało prawdziwych fanów...

oj jak ja nie lubie tej wariatki

mialem kiedys niemila okazje rozmawiac z ta kobieta osobiscie podczas jej wystepu w "bar" i naprawde do najmadrzejszych ona nie nalezy