BLOKMAN - gaz, co sadzicie o tej firmie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
BLOKMAN
Łódź ul. Złotno 25
www.blokman.pl

co o nich sadzicie, zakladal ktos u nich gaz ????

Przeczytaj

Nie byłem tam nigdy ale w ciemno polecam. Ta firma należy do sieci zakładów Czakram (www.czakram.pl). Jest to bardzo dobra sieć, zakładałem gaz w Szczecinku, byłem na kontroli w Krakowie i do żadnego zakładu nie mogę się przyczepić. Montują dobre instalki BRC. Zero problemu. Gwarancja w całej Polsce.

Cytat:
2007-05-15 22:41:19, kauczuk-krk pisze:
Nie byłem tam nigdy ale w ciemno polecam. Ta firma należy do sieci zakładów Czakram (www.czakram.pl). Jest to bardzo dobra sieć, zakładałem gaz w Szczecinku, byłem na kontroli w Krakowie i do żadnego zakładu nie mogę się przyczepić. Montują dobre instalki BRC. Zero problemu. Gwarancja w całej Polsce.

tak tak zgadza sie ja właśnie w piatek odebrałem auto-sekwencja BRC Sequent 24-poezja. Jedyna rzecz która jest do poprawienia to wskaźniki diodowe mówiące o ilości gazu w butli-ponoć trzeba wykalibrować.

A ja zakładałem tam gazownie do Corsy 1.4 16v . I mogę powiedzieć że temat sknocili ,najpierw sprawdzali w kompie co by założyć do tego autka i założyli prostego blitza ,ponoć dedykowany do tego auta??? regulacja testerem na kolorowych diodach,kilka regulacji i wieka kupa !!autko kiepsko się zbierało paliło 11l po mieście . Udałem się do innych gazowników i powiedzieli że powinna być stanowczo inna instalacja . Na kosztach nie oszczędzałem bo i tak na raty brałem,Z obserwacji tego co się działo w zakładzie wnioskuje że nie tylko ja miałem złe doświadczenie z nimi , sporo ludzi z kwaśnymi minami tam przyjeżdżało . Reasumując,BRC - tak Blokman - NIE

[ wiadomość edytowana przez: radex70 dnia 2007-05-15 23:57:13 ]

Cytat:
2007-05-15 22:04:35, Kamil_K pisze:
BLOKMAN Łódź ul. Złotno 25 www.blokman.pl co o nich sadzicie, zakladal ktos u nich gaz ????

a co, chcesz sobie drugi raz zalozyc gaz??

ja juz mam teraz kolega