MotoNews.pl
11 RAJD KRAKOWSKI ODWOŁANY (18153/43) - PT

RAJD KRAKOWSKI ODWOŁANY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
AUTOKLUB

powiedziałem kiedyś że rajdy w Krakowie umierają..............szkoda gadać.........

Qwa mać, jak tak można sobie poprostu odwołać rajd
brakuje tylko 200 tyś złotych, co to jest, wystarczy dobry sponsor i po sprawie, ale niestey jak wycofali tytoń z rajdów to i rajdy umierają, gdzie tu sens i logika

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-06-09 13:26:33 ]

Ale mozna było się tego spodziewać patrząc jak podchodzą do organizowania kjs-ów jak sie zarzad nie zmieni albo nie zatrudnia porządnego menadżera to bedzie straszna pyta z AK krakowskim szkoda gadac

hehe to może szefostowo Rallykrakow dać do zarządu AK, wtedy to by nie było takich problemów z organizacją rajdu, no co pachołki na szykany już są pozostaje tylko ustalić przeboieg trasy, hehe ja mogę jechac jako otwierający

qrwa mac najblizszy nam rajd odwolany pociac sie idzie a qrwa zeby jechac gdzies dalej to nie tak latwo skombinowac ekipe tzn ekipe to jeszcze nic ale samochod a mialo byc tak pieknie

ale kij z nami ze niepojedziemy i wogule i woguel ... rajd krakowski był zawsze przynajmniej dlamnie ( zyje niedługo)takim mały byłem ledwo chodziłem i koło wujka niedaleko łapanowa smigały rajdówki ...od zawsze!!! kurwa co sie dzieje!!!!!!!! ja pierdole!!!!!! jak moze niebyc krakowskiego...

nie no ale to pewne????????????? moze jeszcze cos sie stanie i sie odbedzie!!! musi!!

no pewnie sie odbedzie ale jak sami sobie pojedziemy posmigac po oesach krakowskiego to bujak mozesz kibicowac nam wtedy ale qrwa straszna lipa

Witam

wiecie co jest najbardziej tragiczne, że tylu kierowców z Krakowa i
okolic jeździ w tym Polskim cyrku rajdowym i żeby lokalny automobilklub nie pozwolił zamprezentować się przed własną publicznością. To tak jakby Wisła grała swoje mecze poza Krakowem.
Przecież w tym rajdzie swój start zapowiadał Kulig Gielata i obydwoje chcieli skołować WRC.

To jest jakiś dramat.

Dlaczego miasto i okoliczne gminy gdzie jest rajd nie dołożą kasy.
Później dogadać się z telewizją na relację w telewizji nawet regionalnej. Zrobić to za darmo a wtedy może znależliby się sponsorzy jakby logo było w TV.

No i powiecie mi że tak nie uzbieraliby 200 tysięcy??

żeby koszty nie były jakieś wielkie zrobić w jednym dniu super Os np. wokół Błoń a drugi dzień pomieszać na około Krakowa

Czym myślą Ci działacze siedzą cały rok żeby nie zorganizować jednej porządnej imprezy a podczas wyborów samorządowych tyle mówiono o powrocie do Krakowa Polskiego

Przepraszam za długość ale musiałem się wyżalić

Pozdrawiam
Tomek

wogule to tych gosci z ul na barciach i nietylko ich powinno sie wysadzic w powietrze i postawic tam ludzi np ( niekce sie podlizywac ale chodzi mi o typy ludzi ) takich jak załozyciele rallykrakow lub innych panów z incjatywa i zamiłowaniem do rajdów , a tak siedza stare dzziadki pierdza w stołki i maja swój zamkniety świat tylko o ni hyba niezauwazyli ze jest juz po 1990 roku i czas zeby ruszyc dupy a nie obijac sie !!!! do kurw... nedzy!!
jezeli za organizacje rajdów nie wezma sie profesjonalisci to bedzie tylko gorzej , niestety
ps jezeli uraziłem kogosc kto preznie dązy do rozwoju i porawy sytuacji rajdów w polsce to sorki a jezeli sie nie stara to niech was szlak trafi!!! ale kazdy ma własne sumienie wiec sie zstanówcie panowie działacze czy to post o was.

powiewm tyle:qrwa jego pierdolona mac z tym AK