Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-06-09 13:19:35 |
![]() Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-06-09 13:22:59 Qwa mać, jak tak można sobie poprostu odwołać rajd ![]() brakuje tylko 200 tyś złotych, co to jest, wystarczy dobry sponsor i po sprawie, ale niestey jak wycofali tytoń z rajdów to i rajdy umierają, gdzie tu sens i logika ![]() [ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-06-09 13:26:33 ] |
![]() Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-06-09 14:36:48 hehe to może szefostowo Rallykrakow dać do zarządu AK, wtedy to by nie było takich problemów z organizacją rajdu, no co pachołki na szykany już są pozostaje tylko ustalić przeboieg trasy, hehe ja mogę jechac jako otwierający ![]() |
![]() NeW Sympatyk Rally-Kraków 205 Rally Krakow | 2003-06-09 21:55:56 qrwa mac najblizszy nam rajd odwolany pociac sie idzie a qrwa zeby jechac gdzies dalej to nie tak latwo skombinowac ekipe tzn ekipe to jeszcze nic ale samochod a mialo byc tak pieknie ![]() |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-06-09 23:31:02 ale kij z nami ze niepojedziemy i wogule i woguel ... rajd krakowski był zawsze przynajmniej dlamnie ( zyje niedługo)takim mały byłem ledwo chodziłem i koło wujka niedaleko łapanowa smigały rajdówki ...od zawsze!!! kurwa co sie dzieje!!!!!!!! ja pierdole!!!!!! jak moze niebyc krakowskiego... ![]() ![]() ![]() ![]() |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-06-09 23:32:54 nie no ale to pewne????????????? moze jeszcze cos sie stanie i sie odbedzie!!! musi!! |
![]() NeW Sympatyk Rally-Kraków 205 Rally Krakow | 2003-06-10 08:37:38 no pewnie sie odbedzie ale jak sami sobie pojedziemy posmigac po oesach krakowskiego to bujak mozesz kibicowac nam wtedy ![]() |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-06-12 20:42:23 wogule to tych gosci z ul na barciach i nietylko ich powinno sie wysadzic w powietrze i postawic tam ludzi np ( niekce sie podlizywac ale chodzi mi o typy ludzi ) takich jak załozyciele rallykrakow lub innych panów z incjatywa i zamiłowaniem do rajdów , a tak siedza stare dzziadki pierdza w stołki i maja swój zamkniety świat tylko o ni hyba niezauwazyli ze jest juz po 1990 roku i czas zeby ruszyc dupy a nie obijac sie !!!! do kurw... nedzy!!
jezeli za organizacje rajdów nie wezma sie profesjonalisci to bedzie tylko gorzej , niestety ps jezeli uraziłem kogosc kto preznie dązy do rozwoju i porawy sytuacji rajdów w polsce to sorki a jezeli sie nie stara to niech was szlak trafi!!! ale kazdy ma własne sumienie wiec sie zstanówcie panowie działacze czy to post o was. |
![]() Campus Sympatyk Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2003-06-14 19:47:51 powiewm tyle:qrwa jego pierdolona mac z tym AK ![]() |