Nowe zdjęcia znalezione w sieci !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Hoo Hoo Hoo!

LCD w Esperanzie???
Czy to bylo montowane fabrycznie?
Ma ktos moze zdjecia jak LCD jest activ?

-----------------------------------------------------------
Siostry i Bracia!
Zycze Wam szczescia, eee... yyy... itd..
I alleluja! Sczesliwego jajka i smacznego Hanooka!

I znów te automatyczne skrzynie, buuu
Ozdobniki zlekka tandetne, spojrzcie na nakładki na zderzaki przeciwko zarysowaniom lub na kierownice : bleee

Ostatni obrazek niech będzie dla Was przestrogą przez zbytnim obniżaniem samochodu

Mi tam automat się podoba. Tylko, żeby się przyjemnie jeździło auto musi mieć przynajmniej 115 koni...

Zoltar, mnie również sie podoba i bardzo chciałbym go mieć.
Ciekaw jestem jak się on w espero sprawuje i czy silnik 2.0 dał by sobie z nim radę, bez znacznego spadku mocy wpływającego na osiągi.

KOLEJNA DAWKA SPECJALNIE DLA WAS POD CHOINKĘ !!!

A taki silniczek 2.0 16V GSi mozna znalezc w Nexii:

Artysty powinność to inność!
www.dziewczynyptaszyny.prv.pl

[ wiadomość edytowana przez: Ptaszyna dnia 2002-12-24 20:32:59 ]

nexia rulezz

a skad wiesz ze to jest 2.0???

Tak twierdzi wlasciciel, moc to podobno 150KM.

Ale wygląda super i musi jeździć jeszcze lepiej Czy to znaczy, że i do Espero taki silniczek walnąć można -tylko ile to pracy i forsy, a przy odsprzedaży kasy nic więcej nie skapnie To bardzo zniechęca to takiego tuningu, ale wtedy i MaciekGT nam nie straszny

a mis ie podoba ta V6 w esperaku
czyms takim mozna na prawde nie jedno bmw przestraszyc

Ale to jest na pewno zdjęcie Esperaka, bo jakoś to dziwnie wygląda... ta macha na teleskopach, silnik Hujadaja, inne rozmieszczenie bebechów...

...identyczne teleskopy zamontował sobie Lego w swojej Esperynie, a ta fotka to rzeczywiście Espero... wiem bo sam ściągałem

tylko jakies dziwne zobaczcie jak ta V6 ma rozmieszcone wycieraczki i pas przedni roznice sa dosc duze... no i hmmm lusterka...

A czy to nie jakiś Hyundai aby, czy też znaczek opela się rozmył na silniku?

ta V6 to napewno nie siedzi w Espero!!!! Zbyt duże różnice, i jak na taki silnik to z przodu nasze zawieszenie jest za słabe

ale ponoc oplowy v6 wchodzi do esperaka bez wiekszych bólów...5

Cytat:
2002-12-27 23:50:01, Krzysiek-Diackon pisze:
ta V6 to napewno nie siedzi w Espero!!!! Zbyt duże różnice, i jak na taki silnik to z przodu nasze zawieszenie jest za słabe

Zawsze mozna wstawić hardcorowe sprężyny i amory. Tylko czy reszta wytrzyma...