| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jaroz Ford Scorpio Executive Poznań | 2007-10-11 14:25:43 Panowie, krótko i na temat: Czy w Cossim 2.9l jest ręczna regulacja wiązki świateł z wnętrza pojazdu, czy też korekta jest automatyczna?
Pytam ponieważ w uboższych wersjach jest pokrętło, którego u mnie oryginalnie nie ma... Z góry dziękuję za odpowiedzi !!!
Pozdro Jarek |
zeberko Sympatyk FEFK Vectra C caravan Częstochowa | 2007-10-11 14:46:49 Ja proponuje zobaczyć czy pod ta zaslepką masz jakąśc kostke z kablami, oraz sprawdzic czy do reflektorów dochodzą kable do silniczków regulacji. |
jaroz Ford Scorpio Executive Poznań | 2007-10-14 15:20:04
To nie zaślepka. Oryginalna zabudowa tam jest i nie ma kabli ani wtyczek, bo sprawdzałem. Wydaje mi się wobec tego, że reflektory same się poziomują Jeśli ktoś wie coś na ten temat, będę wdzięczny za wypowiedź. Pozdro Jarek |
Snale Sympatyk FEFK VW Touran Goczałkowice | 2007-10-14 15:29:56 Stań przed jakąś ścianą, zaznacz kredą miejsce gdzie kończy się taka wyraźna kreska, potem włóż coś do bagażnika, przód się podniesie i zobaczysz czy światła zostały na poziomie kreski, czy sie podniosły. |