[k] 1500 OHV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie 1500 OHV, najchetniej wersje na lancuch - potrzebne nowe serce do FSO z roku chyba '89 (piec biegow). Chodzi o zdrowy silnik ktorego ktos byc moze nie potrzebuje. Mam juz oferte z Wrocka ale to jest silnik polonez a moze tez cos blizej sie znajdzie (poludniowy wschod Polski).

mam teraz jeden ale sam nie wiem czy go pogonic bede chcial, a niedlugo bedzie drugi, jest jeszcze w aucie

ja mam pare skarpet ale nie wiem bo chyba sobie je zostawie bo sa takie popitasne a w drugich to ja jeszcze chodze wiec w sumie nie wiem, ale popitolic zawsze mozna.

PKP

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2007-05-23 17:25:15 ]

to ja ci misiu wytlumacze, zebys mie musial wypoisywac takich smutów: mam 2 takie silniki, jeden nie wiem czy pojdzie, drugi jest do sprawdzenia TERAZ a do odebrania ZA JAKIS MIESIAC

Cytat:
2007-05-23 11:08:11, stasiu pisze:
ja mam pare skarpet ale nie wiem bo chyba sobie je zostawie bo sa takie popitasne a w drugich to ja jeszcze chodze wiec w sumie nie wiem, ale popierdolic zawsze mozna. PKP

stasiek to co mi pokazywales??

Cytat:
to ja ci misiu wytlumacze, zebys mie musial wypoisywac takich smutów: mam 2 takie silniki, jeden nie wiem czy pojdzie, drugi jest do sprawdzenia TERAZ a do odebrania ZA JAKIS MIESIAC

misiu?? co cie ku.. poje...lo

"a on P-e dał"

Idzcie sie bawic gdzie indziej
Uprasza sie modow o posprzatanie...

Cześć Yapko , napisz na do mnie na priv , lub mail swiety93@wp.pl a jestem w stanie załatwić silnik poldka za ok 300 zł w dobrym stanie (kumpel ostatnio kupował i był zadowolony) Pozdrawiam

to ja tylko dodam, ze za moj raczej bede chcial tyle co na wage

jak dzieci

Ja mam moje 1500 z poloneza na sprzedaż. Ciśnienie na cyl wacha się od 7,5-10bar choc jakieś 500km temu zrobiłem głowice(plan 0,8mm,powiększone kanały ssące i wydechowe,zawory szlifowane i docierane do gniazd,nowe uszczelniacze i polerki komór spalania i kanałów wydechowych)
Silnik siedzi w aucie jeszcze więc można się jeszcze przejechac.
Cena-150zł(sama obróbka głowicy tyle mnie kosztowała) bez kolektora ssącego,gaźnika i zapłonu.