| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Adi_Kooli DEADSOUL B Dąbrowa Górnicza | 2007-03-20 20:02:19 Nie wiem czy dobrze kombinuje, ale jakos nic na forum nie slychac o Lob Party. Przynajmniej na tym dostepnym dla wszystkich, bo w kategorii VETS co jakis czas pojawia sie tajemniczy tytul XIV ... . Jezeli jest tak ze po cichu vetsi spiskuja przed reszta "plebsu" to mnie jako czlonkowi klubu jest po prostu przykro, ze starsi stazem stosuja taka dyskryminacje. Chyba, ze teraz Lob Party zmienilo nazwe na Vets Party, ale wtedy powinni licznik wyzerowac czyli I Vets Party .
Jezeli jednak moje insynuacje sa nietrafione - na co licze - to prosze "starszych" o potraktowanie w/w tekstu jako niebylego Pozdrawiam Adi_Kooli |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2007-03-20 21:38:24 nie jestem tu zbyt długo, ale od kiedy pamiętam było podobnie...?
vets ustalali co i jak, dopiero potem szło na ogólne. |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2007-03-21 21:41:50 przecież najpierw trzeba coś omówić (np miejsce czas ilośc osób) by coś zaproponowac. Z drugiej strony zawsze wszyscy chcą jechac a na końcu vetsi tworzą silną grupę a testy i memberzy w nielicznym gronie występują.
Fakt faktem jest nas troszkę i nie zawsze można znaleśc miejsce... wydaje mi się ze takie polemizowanie nie daje jakichś wniosków, LOB party sie odbedzi i niebawem tego sie dowiemy gdzie kiedy kto bedzie należy tylko cierpliwie czekac aby zacne grono vetsów osiągnęło w swoim gronie kompromis ... pozdr |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-05-17 11:45:59 ... |
room409 Omega B Caravan 2.0 ... Ruda Śląska | 2007-05-20 17:18:50 "XIV rezerwacje" wiadomo o co chodzi ale zastanawia mnie kiedy i czy termin oraz miejsce bedzie dostepny dla mniej liczących sie klubowiczów bo bynajmniej tak się można czuć nie bedąc memberem i czekając pod statusem test na zmiłowanie |
fatboy82 LOB WETERAN ![]() A 3.0 24V R6 Warszawa | 2007-05-20 20:27:47 to skoro tak, ten klub opiera sie na zasadzie kontaktow miedzyludzkich, to jak mamy je osiagac, skoro mozliwosci sa nam odbierane? :> Testy takze naleza do tego klubu i powinni miec szanse na przyjazd na zlot by poznac ludzi i uzyskiwac wyzsze rangi, czyz nie? Z tego co wiem, to w tym roku bedzie to bardziej spotkanie znajomych niz klubu. Tak wiec skoro sa zasady, to niech beda przestrzegane i kazdy mial rowne szanse (wedlug nawet zasad) Ze zlotem jesiennym jakos takich przekretow nie bylo i kazdy wiedzial przynajmniej kiedy jest i mogl sie zjawic. Wszysko bylo wiadome wczesniej niz 2tyg przed terminem.
Nie tylko ja jestem tym zniesmaczony. pozdrawiam PS. Co LOB to LOB i niech to haslo utrzyma swoja sile ![]() |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2007-05-20 21:22:08 Fatboy82 jak idziesz z kumplami na piwo to wolisz?
1. Pewnych i sprawdzonych. 2. Facetów z baru obok którzy wtglądają tak samo jak Ty i mają takie same fury. Ja wolę 1, proste. To nie jest przekręt. To nie jest impreza kolesi. Dalsza dyskusja niech odbywa się na priv. Jak ktos ma ochotę na pogaddanie w temacie, zapraszam na priv. [ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2007-05-20 21:24:49 ] |
Res best memory O-ka | 2007-05-20 22:30:20 Ja nie pisałem o zlocie.....
A co do zasad, to wyraźnie jest w nich napisane, że forum to forum a klub to klub i jak ktoś chce to określać kolesiostwem to proszę bardzo - to wolny kraj. Nikt nikomu niczego nie blokuje. Nikt nikomu nie broni nawiązywać kontaktów regionalnie a przez to zdobywać zaufanie i poparcie ludzi, którzy są w klubie a nie tylko uczestniczą w życiu wirtuanym - to chyba jest proste - potwierdzniem tego jest to, że kilka osób w ostatnim czasie zmieniło swoje statusy - dla chcącego nie ma nic trudnego. Jeszcze tego brakowało, że będziemy ganieni za to, że w przeciwieńswie do innych zależy nam na dobieraniu a nie łapance członków klubu. Od początku tak jest i tak zostanie. Formy doboru zmieniają się bo.....wszystko się zmienia. Organizacja musi się zmieniać wcześniej niż zmiany są bezwzgędnie konieczne- w innym przypadku jest za późno. Sam nie wiem po co to piszę...przecież wałkowaliśmy to już dziesiątki razy. [ wiadomość edytowana przez: Res dnia 2007-05-20 22:31:21 ] |