Szukam pompy SKF

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !
Pilnie poszukuję sklepu w Katowicach lub okolicy gdzie można kupić pompę wody SKF !
Wszystkie znane mi sklepy oferują tzw. oryginał lub jakieś inne nieznane mi zamienniki !
U mnie 6000 km od wymiany taka "oryginalna" leje jak cholera !!!
Proszę o szybką pomoc

[ wiadomość edytowana przez: HenBas dnia 2007-05-30 19:55:34 ]

Kompleks magazynowy na ul.Kosciuszki.. numeru nie pamietam ale chyba 225(po stronie centrostalu) Firma Interteam mieli kiedys pompy SKF po 128zł... Tam kupowałem.

Jakbyś był na miejscu to i za 100 zł by była

Dzięki za odzew - dostałem również informacje od Bogdana i mam namiary m.in. na pompy "Hepu". Chyba się skuszę

Cytat:
2007-05-30 22:59:23, Zoltar pisze:
Jakbyś był na miejscu to i za 100 zł by była

Zolti - może będę, ale dopiero w sezonie
Pozdrawiam serdecznie

Heniu, nie wiem, jak inni, ale ja się na SKF przejechałem - z założonej nówki lało się jak z kranu, więc robocizna rozrządu była x 2. Po tym numerze wsadziłem Kagera i jest na razie ok.

Cytat:
2007-05-31 08:45:00, Walus pisze:
Heniu, nie wiem, jak inni, ale ja się na SKF przejechałem - z założonej nówki lało się jak z kranu, więc robocizna rozrządu była x 2. Po tym numerze wsadziłem Kagera i jest na razie ok.

No to kiszka - kolejna "fuck" opinia o SKF-ie, ale przecież i Merc się czasem psuje
Kupuję w Intre-Team K-ce w cenie ok. 140 zeta - dlaczego tam ? Bo tam mam bliżej
Jeszcze raz dzięki

Cytat:
2007-05-31 09:14:06, HenBas pisze:
No to kiszka - kolejna "fuck" opinia o SKF-ie, ale przecież i Merc się czasem psuje Kupuję w Intre-Team K-ce w cenie ok. 140 zeta - dlaczego tam ? Bo tam mam bliżej Jeszcze raz dzięki

he he...a właśnie chciałem Ci rzucać sesemesa z namiarem dokładnym...

No ale komuś z okolicy się może przyda : tel. 032 781 85 69 Inter-Team sp z o.o.
KATOWICE ul. Kościuszki 227

Powodzonka

Walcz o rabat.

Zajebiście drogi jest Inter

Na biednego nie trafilo , w koncu jezdzi limuzyna

PS moja pompa noname za okolo 30zl dalej trzyma - a zrobilem juz od wymiany ok 4 tys

Hepu

Uznawany za lidera pomp wody.

No i mam pompę SKF za 126 zeta
Kupiłem w Chorzowie ul. Floriańska 3 - sklep motoryzacyjny "Omnibus" - tel. 032 241-74-05.
Teraz będę miał okazję stwierdzić sam, co warte jest SKF - dam znać po wymianie