| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
penmar EsPeRo CD POLICE | 2007-05-24 12:57:00 Kurwa popierdolilo gamoni a RELIGE jak spotkam to sam mu zrobie przeszczep serca czytajcie
RELIGA i 18% |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2007-05-24 15:02:29 spoko pb po 5 zł to i oc może być droższe, u nas posiadanie auta (choćby złomiaka) jest wciąż czymś luksusowym, wieć można nas drenować |
Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2007-05-24 15:05:01 super to co ja mam powiedziec jak ja place 450 zl za OC za KWARTAL!! |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-05-24 16:36:32
Za co? |
kylos Klubowy Weteran Audi A4/Opel Corsa C ... Katowice/Piekary Śląskie | 2007-05-24 16:38:55 Jak znam zycie za Espero bez znizek tylko chocby nie miec zadnych znizek i doklad za wiek to i tak chyba drozszego ubezpieczyciela nie widzialem 1800 zl za rok ![]() |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2007-05-24 16:55:57 Pieprzeni złodzieje!
Gdyby w końcu przestali pakować 70% kasy z podatków do własnych kieszeni to na wszystko znalazły by się pieniądze. W komentarzach do artykułu ktoś słusznie zauważył, że za 5 lat terytorium Polski będzie najbardziej wyludnionym fragmentem świata. Zgadzam się z tym w całej rozciągłości jak też jestem całym sercem z osobami, które już zdążyły opuścić ten zafajdany kraj. Przynajmniej nie muszą na własnej skórze doświadczać tej paranoi. W kwestii patriotyzmu, to nic ni uzdrowiło by tego kraju tak jak broń biologiczna w przewodach wentylacyjnych sejmu. Wytruć tych sk....w jak karaluchy!!! Pozdrawiam - SpeedR |
Edgardo Espero Warszawa | 2007-05-24 17:12:18 Jabuszko troche cie z tym OC za 450zl kwartalnie ponioslo. )) |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2007-05-24 17:55:47
Niedawno oglądałem program o próbnej sprzedaży seata w Tesco. Wszyscy byli oburzeni a zwłaszcza pan z iberii, który powiedział że samochód nie jest zwykłym produktem (a niby czym?). Chyba mu sufit na głowę spadł. Z drugiej, strony biorąc pod uwagę jakim kultem darzy samochód 80% Polaków, nie sposób gościowi zaprzeczyć
Tak więc za luksus trzeba płacić. P.S. A jak ktoś chce sobie zaparkować swoim luksusowym esperakiem na parkingu strzeżonym to polecam parking koło mnie na połczyńskiej. Tzw. Park or die Jeszcze są miejsca. Powiedziałbym nawet że wszystkie wolne |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2007-05-24 18:01:04
i on to ma w MTU!! to ja tyle za rok płace za dwazero |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-05-24 18:03:22 Słuchajcie... Podwyżka OC, podwyżka benzyny... to ma swój głęboko ukryty sens...
OC drogie... paliwo drogie to co robią kierowcy? Nic nie robią: nei jeżdzą, nie kupują samochodów bo ich nie stać... a wtedy pomalutku, spokojnie buduje się nowe drogi, remontuje stare i na Euro 2012 infrastruktura drogowa jest jak spod igły... Nowe... bo nie używane
Dokładnie.. otworzyli to chyab wczoraj... Jeszcze ma być przy Wilanowskiej i nie pamiętam gdzie trzeci... W Poznaniu nie wyszło... w Krakowie nie wyszło... a Marcinkiewicz stwierdził, że w Wawie wyjdzie No i wyszło... trochę kasy z budżetu miasta
|
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-05-24 18:06:34
W MTU OC jest ogólnie tanie... chyba, że... |
![]() adasko_21 Opel Astra III NDM | 2007-05-24 18:08:54 Nic innego nie pozostaje jak spieprzać z tego pojebanego kraju sorry za słownictwo ale inaczej sie nie da o tym mówić bierzemy nasze złomiaki i jedziemy wszyscy za granice |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-05-24 18:12:45
Nie wypuszczą nas z kraju... do nas można tylko wwozić stare auta... na wywóz nie zgodzą się celnicy np. niemieccy... a na wschód przecież nie będziemy uciekali... nei wiem jak Wy ale ja myślę że w tej sytuacji jesteśmy w pułapce ![]() |
tomtu PRIMERA GT łódź | 2007-05-24 19:11:58 Nic nie napisze ,bo tylko niecenzuralne słowa mi przychodzą do głowy.
Pomysł SpeedR-a lux. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-05-24 19:37:58
A kto nam zabroni, skoro Ci co mają tych granic pilnować jako pierwsi z racji możliwości uciekną? |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2007-05-24 20:14:54 ale ględzicie jak stare baby
nie mówcie "my - oni", bo owi "oni" to nasi wybrańcy Wg mnie słuszne jest leczenie ofiar wypadków z ubezpieczenia - powiedzcie dlaczego by tak miało nie być? Mnie wkurza co innego - lekarze złodzieje. Zarabiają niemało i chcą łapsurdaki jeszcze więcej. Z rozbrajającą szczerością mówią naiwnemu społeczeństwu, że chcą podwyższenia składek na nfz - czyli de facto większenia podatków. Dlaczego nikt nie protestuje przeciwko wyzyskiwaczom w białych fartuchach? |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2007-05-24 20:20:08
OK! Ale czemu z MOJEGO ubezpieczenia. Nikomu jeszcze krzywdy nie zrobiłem, a już dostaję podwyżkę. OK! Dostanę podwyżkę to będę mógł skasować jakąś babcię na pasach, albo rowerzystę na poboczu. No biznes się musi zwrócić. A na błotniku będę krechy robił ile jakich ofiar zaliczyłem. |
Karol13 Member Klubu Espero Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2007-05-24 20:32:49 Dobrze chocia ze Zyta sie wycofał z nowego podatku drogowego przeciez i tak 50% kosztow paliwa to akcyzy, vat i winiety (jak to zwał tak do zwał) w kazdym razie wychodzi ze mamy najdrozesze paliwo Niech zalegalizuja prostytucje to wtedy szybko załataja dzure w buzecie i niech zaczna realizowac plan taniego panstaw a nie powoływac coraz to nowsze stanowisk dla kumpli od piwa a nie zwalaja wszystko dla kierowców |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2007-05-24 20:50:11
prostytucja jest w Polsce legalna (jeszcze) |