Podniosa na OC nawet o 18%

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kurwa popierdolilo gamoni a RELIGE jak spotkam to sam mu zrobie przeszczep serca czytajcie

RELIGA i 18%

spoko pb po 5 zł to i oc może być droższe, u nas posiadanie auta (choćby złomiaka) jest wciąż czymś luksusowym, wieć można nas drenować

super to co ja mam powiedziec jak ja place 450 zl za OC za KWARTAL!!

Cytat:
2007-05-24 15:05:01, Jabuszko pisze:
super to co ja mam powiedziec jak ja place 450 zl

Za co?

Jak znam zycie za Espero bez znizek tylko chocby nie miec zadnych znizek i doklad za wiek to i tak chyba drozszego ubezpieczyciela nie widzialem 1800 zl za rok

Pieprzeni złodzieje!
Gdyby w końcu przestali pakować 70% kasy z podatków do własnych kieszeni to na wszystko znalazły by się pieniądze.

W komentarzach do artykułu ktoś słusznie zauważył, że za 5 lat terytorium Polski będzie najbardziej wyludnionym fragmentem świata. Zgadzam się z tym w całej rozciągłości jak też jestem całym sercem z osobami, które już zdążyły opuścić ten zafajdany kraj. Przynajmniej nie muszą na własnej skórze doświadczać tej paranoi.

W kwestii patriotyzmu, to nic ni uzdrowiło by tego kraju tak jak broń biologiczna w przewodach wentylacyjnych sejmu.
Wytruć tych sk....w jak karaluchy!!!

Pozdrawiam - SpeedR

Jabuszko troche cie z tym OC za 450zl kwartalnie ponioslo. ))

Cytat:
2007-05-24 16:38:55, kylos pisze:
tylko chocby nie miec zadnych znizek i doklad za wiek to i tak chyba drozszego ubezpieczyciela nie widzialem 1800 zl za rok

Ponad 2 może być jak masz złomero 2.0 i nie skończyłeś 25 lat.

Cytat:
u nas posiadanie auta (choćby złomiaka) jest wciąż czymś luksusowym

Niedawno oglądałem program o próbnej sprzedaży seata w Tesco. Wszyscy byli oburzeni a zwłaszcza pan z iberii, który powiedział że samochód nie jest zwykłym produktem (a niby czym?). Chyba mu sufit na głowę spadł. Z drugiej, strony biorąc pod uwagę jakim kultem darzy samochód 80% Polaków, nie sposób gościowi zaprzeczyć
Tak więc za luksus trzeba płacić.

P.S. A jak ktoś chce sobie zaparkować swoim luksusowym esperakiem na parkingu strzeżonym to polecam parking koło mnie na połczyńskiej. Tzw. Park or die Jeszcze są miejsca. Powiedziałbym nawet że wszystkie wolne

Cytat:
2007-05-24 17:17:58, piotr_ek pisze:
Ponad 2 może być jak masz złomero 2.0 i nie skończyłeś 25 lat.

i on to ma w MTU!! to ja tyle za rok płace za dwazero

Słuchajcie... Podwyżka OC, podwyżka benzyny... to ma swój głęboko ukryty sens...
OC drogie... paliwo drogie to co robią kierowcy? Nic nie robią: nei jeżdzą, nie kupują samochodów bo ich nie stać... a wtedy pomalutku, spokojnie buduje się nowe drogi, remontuje stare i na Euro 2012 infrastruktura drogowa jest jak spod igły... Nowe... bo nie używane

Cytat:
2007-05-24 17:55:47, slayter pisze:
Tzw. Park or die Jeszcze są miejsca. Powiedziałbym nawet że wszystkie wolne

Dokładnie.. otworzyli to chyab wczoraj... Jeszcze ma być przy Wilanowskiej i nie pamiętam gdzie trzeci... W Poznaniu nie wyszło... w Krakowie nie wyszło... a Marcinkiewicz stwierdził, że w Wawie wyjdzie No i wyszło... trochę kasy z budżetu miasta

Cytat:
2007-05-24 18:01:04, Kula69 pisze:
i on to ma w MTU!! to ja tyle za rok płace za dwazero

W MTU OC jest ogólnie tanie... chyba, że...

Nic innego nie pozostaje jak spieprzać z tego pojebanego kraju sorry za słownictwo ale inaczej sie nie da o tym mówić bierzemy nasze złomiaki i jedziemy wszyscy za granice

Cytat:
2007-05-24 18:08:54, adasko_21 pisze:
bierzemy nasze złomiaki i jedziemy wszyscy za granice

Nie wypuszczą nas z kraju... do nas można tylko wwozić stare auta... na wywóz nie zgodzą się celnicy np. niemieccy... a na wschód przecież nie będziemy uciekali... nei wiem jak Wy ale ja myślę że w tej sytuacji jesteśmy w pułapce

Nic nie napisze ,bo tylko niecenzuralne słowa mi przychodzą do głowy.

Pomysł SpeedR-a lux.

Cytat:
2007-05-24 18:12:45, lothaar pisze:
Nie wypuszczą nas z kraju

A kto nam zabroni, skoro Ci co mają tych granic pilnować jako pierwsi z racji możliwości uciekną?

ale ględzicie jak stare baby

nie mówcie "my - oni", bo owi "oni" to nasi wybrańcy

Wg mnie słuszne jest leczenie ofiar wypadków z ubezpieczenia - powiedzcie dlaczego by tak miało nie być?

Mnie wkurza co innego - lekarze złodzieje. Zarabiają niemało i chcą łapsurdaki jeszcze więcej. Z rozbrajającą szczerością mówią naiwnemu społeczeństwu, że chcą podwyższenia składek na nfz - czyli de facto większenia podatków. Dlaczego nikt nie protestuje przeciwko wyzyskiwaczom w białych fartuchach?

Cytat:
2007-05-24 20:14:54, Robert_S pisze:
Wg mnie słuszne jest leczenie ofiar wypadków z ubezpieczenia - powiedzcie dlaczego by tak miało nie być?

OK! Ale czemu z MOJEGO ubezpieczenia. Nikomu jeszcze krzywdy nie zrobiłem, a już dostaję podwyżkę. OK! Dostanę podwyżkę to będę mógł skasować jakąś babcię na pasach, albo rowerzystę na poboczu. No biznes się musi zwrócić. A na błotniku będę krechy robił ile jakich ofiar zaliczyłem.

Dobrze chocia ze Zyta sie wycofał z nowego podatku drogowego przeciez i tak 50% kosztow paliwa to akcyzy, vat i winiety (jak to zwał tak do zwał) w kazdym razie wychodzi ze mamy najdrozesze paliwo Niech zalegalizuja prostytucje to wtedy szybko załataja dzure w buzecie i niech zaczna realizowac plan taniego panstaw a nie powoływac coraz to nowsze stanowisk dla kumpli od piwa a nie zwalaja wszystko dla kierowców

Cytat:
2007-05-24 20:32:49, Karol13 pisze:
Dobrze chocia ze Zyta sie wycofał z nowego podatku drogowego przeciez i tak 50% kosztow paliwa to akcyzy, vat i winiety (jak to zwał tak do zwał) w kazdym razie wychodzi ze mamy najdrozesze paliwo Niech zalegalizuja prostytucje to wtedy szybko załataja dzure w buzecie i niech zaczna realizowac plan taniego panstaw a nie powoływac coraz to nowsze stanowisk dla kumpli od piwa a nie zwalaja wszystko dla kierowców

prostytucja jest w Polsce legalna (jeszcze)