| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2007-05-24 15:41:09 Mam problem.
Przy montrażu obrysówek urwały mi się te "języczki" które taką zębatą podkładką mocują bocną część zderzaka do plastkikowego czarnego wzmocnienia. Kleić tych języczków się nie da. I mam problem, bo w zasadzie, żeby uniknąć druciarstwa powinienem kupić całe poszycie zderzaka. Efekt jest taki, że zderzak z boku brzydko odstaje zamiast przylegać do blachy Stąd pytanie,. Ma ktoś jakiegoś pomysła co z tym zrobić? Najprościej byłoby walnąć jakiegoś wkręta do blachy i byłoby po kłopocie. Ale wyglądac będzie strasznie... zaszpachlować łeb wkręta - też bez sensu bo u mnie cały zderzak włącznie z gumą są pod kolor... Tak pomyślałem, ze najlepiej by było schować wkręty pod obrysówką, ale u mnie niestety trza było walić dziurę na wylot... Może ktoś coś podpowie jak schowac takiego wkręta. Może spotkaliście się z jakimiś śrubami / wketami z nietypowym łbem, który nie wyglądałby bardzo tragicznie. Ewentualnie jak inaczej to przymocować |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2007-05-25 00:13:55 Moze wkręty z czarnymi łebkami i powiedzmy 6 takich na całym zderzaku - udawało by wtedy czujnik parkowania
Pozdr. |