Dorobienie stacyjki w Katowicach lub Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Gdzie w Krakowie albo okolicach Katowic dorobię stacyjkę do kluczyka i przy okazji nowy kluczyk (mam z immobiliserem, posiadam tylko czarny kluczyk z czerwoną kropką) jaka cena takiego interesu??
POZDRAWIAM!

[ wiadomość edytowana przez: mateq111 dnia 2007-05-28 21:19:33 ]

up

Nie wiem jak w Krakowie, ale w3 Lublinie dorobienie kluczyka z immobilazerem to koszt od 150 d0 250 zł.

a w Lublinie dorabia ci kluczyk nawet w tesci czy innym markecie dorabiają też stacyjki

witam dorobienie kluczyka z imobilaiserem w Bytomiu to 150 zł ale jak mi padła w zeszłym roku stacyjka (kluczyk sie nie przekręcał ) to poszedłem tam gdzie dorabiaja klucze i na podstawie klucza z czerwonym punktem gosciu odbudował mi stacyjke i zaplaciłem 50 zł

Witam!
Mam pytanie do osób z Katowic i okolic. Czy istnieje jeszcze sklep z dorabianiem zamków. Kiedyś tam dorabiałem zamek wtedy były tam tylko zamki do forda. Z tego co pamiętam było to niedaleko ulicy Francuzkiej blisko jakiegoś osiedla. Ja bylem tam w 2001 roku dlatego chciałem sie upewnić czy tam jeszcze ten sklep jest. Chyba ze możecie polecić jakieś inne miejsce gdzie tanio dorobię choćby samą stacyjkę, gdzieś w Katowicach może też być Kraków.
POZDRAWIAM

up