Potrzebny pilot na 2 SR&RS 27/05/2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
najlepiej jak juz ktos mial z tym stycznosc. dojazd do bazy rajdu w wlasnym zakresie chyba ze jest z gliwic to podjade. koszty startu to pol na pol czyli paliwo i wpisowe paliwo ok. 50 i wpisowe ok. 30. jak ktos chetny to pisac albo dzwonic 514 094 649

Heh nie wiem czy kogoś znajdziesz na takich warunkach. Większość pilotów 'do wynajęcia' co najwyżej dojeżdżają do bazy rajdu. Mało który wynajmowany pilot płaci za wpisowe lub paliwo.

tymbardziej ze w miare kumaty pilot to towar mocno deficytowy

no oferta raczej dla kumpla ktory siedzi z Toba w tym dlugo a nie dla obcego mi pilot w zyciu sie do niczego nie dokladal, moje auto, ja prowadze, ja place, on tylko pomaga, takze watpie zeby sie ktos zgodzil

Jak tam z próbami ? na stronie signum wyczytałem że sa tylko dwie jak jakimś wygwizdowie. Macie jakieś szczegóły ?

Cytat:
2007-05-26 19:31:53, dooh pisze:
Jak tam z próbami ? na stronie signum wyczytałem że sa tylko dwie jak jakimś wygwizdowie. Macie jakieś szczegóły ?

dooh odkad sie na cwiare przerzuciles to wogole niezoreintowany jestes. Osir, GCH i potem okolice rudzińca.

Masz leniu harmonogram

[ wiadomość edytowana przez: 5Turbo dnia 2007-05-26 20:47:39 ]

Cytat:
2007-05-26 20:46:39, 5Turbo pisze:
dooh odkad sie na cwiare przerzuciles to wogole niezoreintowany jestes. Osir, GCH i potem okolice rudzińca. Masz leniu harmonogram [ wiadomość edytowana przez: 5Turbo dnia 2007-05-26 20:47:39 ]

Dzięki, buziaczki.

PS: Co do ćwiartek to nie zaczynam rozmowy poniżej halby