Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 00:47:47 no wlasnie - odczepilem mieszek i co dalej z galka? jakies rozszerzajace pierscienie segera czy... cholera wie! pomocy ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-13 01:16:39 rozpilowac albo sciagnac na sile..powaga..galka zwykle ulega zniszczeniu..ale nowa kosztuje max 20zl..a po co chcesz sciagac? ta galka jest wklejana |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-13 08:01:50
Kupił nową, skórzaną? |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 09:46:04 no, bez chyba nie bede jezdzil ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-13 10:32:26 jedyny bajer jaki to ma to podswietlenie biegow..oczywiscie glupi i niepotrzebny gadzet..ale jest..piotrek..cena nie jest niska ale wez katalog dowolnej firmy tuningowej nie mowie o tych z syfmarketu i zobaczysz jakie sa ceny..po za tym ta galka w odroznieniu od wielu innych jest wklejana i zadna festyniarska srubka imbusowa potem nie wystaje..
no ale co..brzydka jest?? ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 10:34:22 za 120 zylka to ja sobie zycie urzadze... na 3 dni ![]() cos kombinuje bo oryginalna galka jest szpetna jak cholera. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-13 10:55:44
a wlasnie ze nie jest ![]() ![]() ![]() w tej klasie cenowej jedynie taka galka jak ponizej jest w miare akceptowalna..ale tylko w miare..i kosztuje okolo 40zl ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 10:58:08 po sklepach? ja wygodnis jestem. internet only.
na allegro jest pare fajnych galek. tylko trudno je wygarnac sposrod tych gownianych swiecidelek. (piotr_ek licze na jakis medal za zjechanie swiecacych galek ![]() nie szukam czegos bardzo stylowego. nie bez powodu... |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-13 11:00:26
dobra cffaniaczku to zarzuc jakis przyklad ladnej galki za rozsadna cene ![]() ![]() co do zakupow w internecie..owszem..ale akurat galka to troche jak buty..naprawde warto wziac najpierw w reke a w necie to co widzisz na zdjeciach i wyglada np jak chrom..zwykle jest plastikiem..widzialem w norauto galki ktore podobaja mi sie na allegro..na zywca wygladaja tragicznie [ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-08-13 11:04:19 ] |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-13 11:21:38 Co macie do głaki w złomiaku? Wystarczy zajrzeć do klubu nexii (czy lanosa już nie pamiętam) znajeźć opis obszycia skórą i za cenę nowej gałki + jakieś grosze na kawałek skóry + kilkadziesiąt minut/godzin macie piękną własnoręcznie obszytą gałkę. Cóż wam więcej do szczęścia potrzeba? |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 16:03:12 qbaj kazdy chyba umie sobie poszukac.
gust rzecza wzgledna wiec po co mam wklejac jakies galki skoro pewnie stwierdzisz ze sie Tobie nie podobaja. a sek w tym ze skoro to ja kupuje galeczke to ma sie podobac mnie! piotr_ek jakby Ci skleroza odpuscila i przypomnialbys sobie gdzie dokladnie lezakuje ten opis - bede dzwieczny jak nutka! |
![]() JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2005-08-13 16:09:26 Ja za swoja gałeczke dałem razem z mieszkiem 60zł
i muisałem zmasakrowac stara zeby załozyc nowa metalowa teraz przymierzam sie do nakładki z mieszkiem do recznego leza juz w bagazniku i czekaja na załozenie ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 16:39:03 marcin wiec napisz mi po prostu jak zdjac stara - i czy po jej zdjeciu nie zauwazyles, ze np. mozna bylo jednak nie masakrowac ![]() |
![]() JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2005-08-13 17:01:29 noi wiec ja tak to zrobiłem
zdiołem mieszek ochronny wyjołem zabezpieczenie na dole takie półokrakłe trzeba podwarzyc z boku i przekrecic a nastepnie wyjac wtedy mama cały pałak zmiany biegów na wierzchu zeszlifowałem stara gałke na szlifierce majac jeszcze pałak na wierzchu załozyłem nowa gałke i dokreciłem srube imbusem załozyłem pałak załozyłem zabezpieczenie według mnie inaczej sie nie da ale moze ktos inny z klubowiczów ma na to inny patent tak czy inaczej stara gałka ulega zniszczeniu bo jest wtopiona na pałąk ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-08-13 18:35:23 A ja tam gałkę obszywałem na zamówienie, podobnie jak wykonywałem "miecha" ... no, ale ja posypuję truskawki cukrem ![]() Pozdrawiam - SpeedR ![]() |
![]() kobar Klubowy Weteran Ford Mondeo Warszawa-Bemowo | 2005-08-13 19:36:08 Ja zdjąłem gałkę siłom, to znaczy złapałem ją żabką (taką do hydrauliki) i w prawo i w lewo i zeszła. Na bokach odcisnęły się zęby z żabki i poszła do śmieci. Wajha od biegów ma na końcu coś jakby moletowanie, bez problemu można wkleić inną lub przykręcić na śrubki. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-13 20:10:17
cwikus nie zrozumiales moich intencji..nie chcialem zebys wklejal jakies linki czy fotki celem ich "obsmiania"..po prostu od czasu do czasu przegladam oferte galek dosc wnikliwie i jakos nie znalazlem nic co przypadloby mi do gustu..liczylem po prostu na to ze byc moze przeoczam cos wartego uwagi a co ty np zauwazyles i podzielisz sie wynikiem swoich "polowan" ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-14 12:58:53 no to dam popis dla piotr_ka albo raczej pole do popisu.
ja lubie rozne ozdobne klimaty uznawane przez niektorych za wiesniackie, wiec uwaga ![]() qbaj sorry jestem przewrazliwiony na naskoki na mnie ostatnimi czasy ![]() plomienie troche dziwna oplowska skora normalna malutka nie mowie ze kazda z nich bym kupil. bo nie kazdej odpowiada mi kolor/ksztalt/wykonanie. ale na allegro jest wiele _ciekawych_ galek. |