Kupno samochodu - moze ktos pomoze??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znalazlem w komisie samochod ale chce go kupic poza nim bezposrednio od wlasciciela... niestety mam tylko numer rejestracyjny, ma ktos moze wtyki zeby po numerach dojsc kto jest wlascicielem?? pozdro

Daj dwie stówki chłopakowi z komisu (ale pracownikowi nie właścicielowi) to ci poda namiary. No jak go dobrze podejdziesz. Zacznij od pytania o zarobki. Poskutkuje podejrzewam.

zalatwilem to w inny sposob, bezkosztowy ale i tak go niekupilem za drogi byl ale dzieki za rade pozdro

nie kupoj nigdy z komisu

kiedys ogladalem fajna omege kombi wizualnie byl w idealnym stanie pojechalem po kase i zanim wrocilem okazalo sie ze jest zarezerwowana stala w tym komisie jeszcze z miesiac. Pogadalem z wlascicielem i on powiedzial ze moze bedzie miec cos dobrego i dalem mu do siebie nr. tel.. Dzwonie na drugi dzien mowi ze ma taka omege tylko w sedanie i jest w duzo lepszym stanie od tej ale jeszcze tylko polakieruja maske bo ma w innym kolorze ja nalegalem zeby ja zobaczyc wczesniej i udalo mi sie
Jak to cos zobaczylme nie wiedzialem czy mam plakac czy uciekac bardzo slabo sie znam ale ta omega byla walona z kazdej strony kilka krotnie pewnie goscu mowi ze nie byla na pewno walona! w srodku jakby bomba wybuchla wszystkich pierdulek brakowalo albo byly polamane ale mowie dobra to da sie zrobic zajzalem pod maske a tam wszystkie jakie tylko sa plastyki byly polamane podluznica naruszona!

W komisie Ci tak przygotuja ze bedzie fajna ale tylko przez krotki czas!!
tydzien temu kupilem na gieldzie i jestem bardzo zadowolony

Pozdrawiam i powodzenia

Wszędzie potrafią przygotować. W komisie czasem z kolei trafi się akceptowalny egzemplarz. Nie ma reguły. Trzeba szukać i tyle.

na giełdzie też nie ma pewności, pewien koleś z ACNC sprzedał swoją Micrę handlarzom z przebiegiem prawie 500 tys km!!

jakiś czas później jak szukał nowego samochodu to na giełdzie wypatrzył swoją Micrę - miała już niecał 100tys km na liczniku...............

delikatnie odmłodzona