BIS The end

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W tym tygodniu będę złomował swojego BIS'a. Chce ktoś jakieś graty? Uroczyste złomowanie odbędzie się w Goczałkowicach (niedaleko Bielska), a potem będę wracał do Warszawy. Tak więc mogę komuś coś po drodze podrzucić. Jacyś chętni?

chętnie gaźnik, koła i szybki tylne uchylne to ostatnie najchętniej. Najbardziej mi na nich zalezy, pokryje koszty wysyłki, jeżeli niebędziesz wracał do wawy przez łodź.

czy liczy się kolejność składania ofert

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2003-06-09 19:04:25 ]

masz moze skrzynke?

ja bardzo chetnie drzwi bym wzial jesli nie sa pognite.

Ja baldzio baldzio baldzio potrzebowalbym gaznik plisss )
pokryje koszt wysylki

A ja chce całego bisa

Albo ile byś chciał za sam wał korbowy??

Panowie! Nadwozie jest "przyczyną" złomowania. Zapomnijcie o blachach. Auto jest z '87 - nie ma co się dziwić. Nie za bardzo chciałbym rozbierać silnik. Szkoda, bo cały czas jest to prawie A-grupa od Chojnackiego (bez wydechu). Skrzynia jest z przełożeniem 4,875:1 a nie 4,333:1 (sam zmieniałem). Możliwe, że będę jechał już jutro więc nie będę miał kontaktu z forum. Dawajcie mi sygnały na priva.

Sorki, ale przypadkowo skasowałem sobie całą skrzynkę. Dajcie jeszcze raz znać co i jak.

Dopisuje sie do posta: mam fiata 125 p tez bede go zlomowal wiec jak cos chcecie to piszcie na vivi@tenbit.pl i zobaczymy co da sie zrobic

Jeśli są w dobrum stanie, to pobrałbym przednie zaciski, tarcze (nawet jeśli już dużo mięsa nie zostało) i przewody hamulcowe elastyczne.

To ja poprosze to samo tylko z tyłu. Tylko szczęki mam, więc tylko jarzmo, zacisk- to co kolega Yaninnya.