Bajeczna pogoda i ciepłe wieczory

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może więc ktoś zaproponowałby jeszcze przed zlotem toruńskim jakieś klubowe spotkanie w wawce (stukam do warszawiaków bo tu mieszkam i jak popołudniu to dalej trudnobyłoby) chętnie przywitałbym się z żywymi ludźmi i rzucił okiem na wasze "potwory".
To taka egoistyczna prośba ale może niegłupia.
pozdrawiam wicio

To jak Warszawiacy ???
Może tradycyjnie zlot na Spalarni ???
I kolejne fotki z nocnego zlotu ???

Proponuję piątkowy wieczór 20-stego czerwca!

Kto będzie ???

20 organizuje sowje urodziny zkumplem i jego dziecznyna ( wszyscy sie urodzilismy prawie tego samego dnia) wiec nie moge
ale w ten weekend moge wpasc 21 labo 22 ??

Jako inicjator tematu pisz się na każdy termin. Lasombra wpadnijcie z imprezy taryfą Espero
pozdrawiam wicio

A Łódź jest jak zwykle pomijana.

to może ten weekend ??

Absolutnie nikt nie jest pomijany i jeśli chce ci się jechać z Łodzi popołudniu do Wawki to suuuperaśno.
pozdrawiam wicio

Ja w ten weekend nie mogę - mam już zaplanowany wyjazd...
Ale przyszły jak najbardziej - tak jak pisałem wcześniej...

jestem za zlotem. Ja proponuje cargo w niedziele i co ty na to Lukasz?

ja jestem za Cargo w sobote a nie w niedziel bo w poniedzialke mam egzamin z Prawa handlowego

Ja musze się Wam pochwalić, że odezwał się do mnie dziś Majkel z propozycją zorganizowania mini spotkania poznańskiego tzn. dwuosobowego , mam nadzieję, że wkrótce do niego dojdzie, na razie jest to niemozliwe z mojej winy
Wiem, że jest jeszcze co najmniej jeden sympatyk klubu z Poznania, nie mówie tu o Dramarze, a więc istnieje szansa, że liczba osób powiększy sie.
Nie musze tego mówić jak mnie to ucieszyło, że wreszcie znalazł sie aktywny klubowicz z Poznania i nie bedę osamotniony.
Może pstrykniemy kilka fotek, a wtedy pozwolę sobie poprosić o pomoc w ich opublikowaniu na stronie.

Z łykendami to wiadomo jak teraz jest - mnóstwo ludzi wyjeżdża na działki, a może coś wieczorkiem w tygodniu
pozdrawiam wicio

w tą sobote po wielogodzinnych błaganiach udało mi sie zalatwić termin poprawki z matematyki......dlatego : primo odpada.....secundo teraz nie śpie i się ucze

Mowisz Tomek, ze nie spisz i sie uczysz?

moge tez sobote Michal tak jak rozmawialismy jak bedziesz jechal to wyslij smsa

hehe tomek a co dokladnie z tej matmy zaliczasz?? moze jakas pomoc potrzebna??

19 VI czwartek wieczor OK
20 VI piatek wieczor OK
21 VI sobota raczej w ciagu dnia (wieczorem impreza)
22 VI niedziela wieczor OK
Kolejny tydzien nie obsadzony

To tyle jesli chodzi o mnie. Pomysl super. Wspieram.

Super, że miałem super pomysł, ale niesuper że mało odzewu
pozdrawiam wicio

A co jeszcze można robić w ciepłe wieczory ?
Jak wejdzie ciało w ciało to tak, aby Espero zatrzeszczało

19 VI czwartek wieczor OK
21 VI sobota raczej w ciagu dnia (wieczorem impreza)
to dobre dla mnei terminy, reszta terminow nie bardz
bo 23 egzamin a 20 imppreza