Moja naklejka poszla sie ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wlasnie..zauwazylem ze mi sie odkleja w jednym miejscu chcialem poprawic i ..no niewazne..uszkodzila sie..wiec...(nie bijcie) zdjalem (latwo odeszla hehe) no nie mam..ale szczerze mowiac jak zobaczylem swoja blende (mialem na odlasku a nie nizej jak inni) bez naklejki to jakos nawet nie zaluje..hmm chyba poczekam teraz na jakis nowy projekt pewnie za rok dwa...

No to teraz Masz przekichane. Nie wiesz o naklejkowym fatum ?

Wzrośnie spalanie gazu o 3 litry i nie pomogą żadne regulacje i modlitwy Złapiesz kapcia, na szczęście w aucie

A tak serio, to szkoda.

to nie fatum! to znak niebios, naklejka z opracowanym logo, taka na szybkę pewnie się nie odklei!
pozdrawiam wicio

Qbaj pewnie uszkodziła się przy odklejaniu

Cytat:
chyba poczekam teraz na jakis nowy projekt pewnie za rok dwa

no przecierz jest już nowy projekt, a ty miałeś ten mój pierwszy który przy tym znacznie gorzej wypadł więc nawet dobrze że go zerwałeś...

hm... jak nie będzie innych to zamawiam tą duuuużą!
ale podo trzeba paru chętnych???
pozdrawiam wicio

lukaszu drogi.. to nie nowy projekt tylko tunning poprzedniego ale ja w ogole nie chce juz nic mowic o czyms nowym bo zaraz bedzie fight hehe i wyjdzie zem prowodyr

I tak już wyszło!....żeś prowodyr !! ....w zaciszu weekendowego wyjazda, z dala od świadków /zawsze w mieście trafi się jakaś menda co Cię podkabluje więc uciekłeś!/ skubałeś naklejeczkę aż wypiąłeś się na klub...Ty ty ty.....PROWODYRZE!!

hehe przecież qubaj przyjechał na spot fakt że na koniec ale przyjechł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wicio