SKRADZIONO SEATA LEONA 1.9TDI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie skradziono Seata Leona 1.9TDI koloru srebrnego auto było jeszcze na tablicach rej.niemieckich SL:06262

auto było jeszcze nie ubezpieczone i nalezało do mojejgo Taty.
moze ktoś z Furiatowych poznaniaków widział takie autko w okolicach Skórzewa,Plewisk,toru Poznań??

jakiekolwiek informacje proszę pod.nr.kom.607-768-235

z góry dzięki(choć tak wiem że to nic nie da )

moderatorów prosze o podwieszenie tego postu na kilka dni.

pewnie niestety mozesz szukac na giełdzie :/ ale rozejrze sie tez mieszkam w okolicy

A swoja droga ciekawe, bo jak widze fotka z gratki, czyli najpierw auto trafilo do ogloszenia a potem zniknelo...

Czyli ludzie ktorzy sie tym zajmuja szukaja aut na gratkach i anonsach... Ergo - robiac fotki tam, pamietajmy, zeby nie ujawniac wszystkich danych auta! Albo robmy fotki tak, zeby sie nie dalo ustalic adresu...

jeśli bedziesz wiedział kto to , to chętnie dołączę się do akcji katowania takowego pana złodzieja

obawiam sie Panowie ze po kradziezy te autko stoi z 4 godzinki na kolach- to odrazu idzie na czesci ja tez mam zamiar zakupic autko z koncernu VW i juz sie boje go zostawic gdzies...pod uczelnia chodzby. ehhhhhhhhhh...

kumplowi jak zwineli 5 letniego seja to nawet sie dowiedziałem co sie z nim stało, ale było AC to olaliśmy temat, a poszedł na przeczep, dlatego jak sie ma jakieś fajniejsze autko lepiej wykupić AC

Leony 1.9 tdi sa ostatnio bardzo chodliwe...

Tez posiadam obecnie Pancerwagena sprowadzonego z Niemiec i do momentu rejestracji, ubezpieczenia i porobieniu zabezpieczeni nie wypuszczalem sie z zostawianiem go samego gdzies. Meczylem sie kilka tygodni ale przynajmniej ciesze sie nim do chwili obecnej. Takie auta na probnych blachach ida jak woda. W krk pod clem juz bylo kilkadziesiat takich przypadkow ze fury po odejsci wlasciciela zmienialy wlascicieli na nowych Przykre ze takie rzeczy sie dzieje i wspolczucia w zwiazku ze strata Leona. Trzeba niestety pilnowac takich aut jak oka w glowie w koncu to nie to co poczciwe Kaszlaki za kilka tys ( stówek ) tylko auta za warte troche wiecej.

Pozdro dla wszystkich .