UWAGA - Skradziono w Krakowie Forda Taunusa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
!!!UWAGA !!! Dziś w nocy w Krakowie został skradziony czerwony Ford Taunus TC I GXL nr rej. KRA 72V9 należący do naszego kolegi Tomka. Gdyby ktoś coś widział lub slyszał bardzo prosimy o kontakt z właścicielem. Nr telefonu do Tomka 785-909-036 PROSIMY O POMOC !!!!

to chyba na zamownie ukradli dla jakiegos chorego kolekocjonera

albo pobawic sie i porzucic

nieaktualne - auto sie znalazlo

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2007-06-03 22:07:53 ]

fajnie ze sie znalazlo, bardzo sie ciesze choc w sumie nie mam powodu bo ano goscia ani auta nie znam, ale sie ciesze Jak sie znalazlo ????

na kurdwanowie sobie stalo...tyle wiem ..jak cos bede wiedzial to napisze :]

w sobote rano ten taunus stał na ul. Józefa na Kazimierzu

pozdrowienia dla Tomka, do zobaczenia na następnym M-C !

odobny wątek jest na capri.pl ale tez nie napisali w jaki sposób sie znalazł

[ wiadomość edytowana przez: sz4l0ny dnia 2007-06-04 00:02:36 ]

To ja chyba będę zdejmował na noc koła, bo jak widać stare też kradną. Pocieszam się tylko, że to dość ciekawy i dobrze wyremontowany samochód i dlatego go skubneli... A tak swoją drogą to w Krakowie często zdażają się kradzieże samochodów!!! Bardzo czesto słyszę o entuzjastach czyjegoś auta w tym mieście!!!???

Raczej jednak chcieli wrócić do domu a nie kierowali się stanem i modelem auta. Gdyby kradł go ktoś ze względu na wartość to nie znalazł by się na ulicy.

No tak. Nienawidzę złodziei, to jest najgorsza rasa ludzka. Wymiar kary dla złodziei jest w sumie dość ostry, ale powinien być absolutnie bezlitosny.

Fajną masz 125-kę pavlus, proste blachy nawet ma