Poszukuję dobrego planera podróży on-line.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Korzystam z TEGO, ale coś mi się w nim nie podoba, bo zaniża odległości. Może zna ktoś coś lepszego?

Najlepszy planer to mapa+własne/znajomych doświadczenia.

Cytat:
2008-08-12 21:16:42, piotr_ek pisze:
Najlepszy planer to mapa+własne/znajomych doświadczenia.

Ja zwykle planując jakiś dalszy wypadzik, jakpierw przeglądam właśnie MAP24, czasami dla porównania mapa.targeo.pl, a na koniec i tak robię wg tego co pisze Piotr.
Uważam, że dokładne przeanalizowanie mapy (atlasu samochodowego) jest niezbędne.

Zresztą i tak później często w trasie zmieniam koncepcje jazdy więc warto w takich sytuacjach mieć jakiś zarys trasy.
Ala przykładu będąc na Łyk-ędzie w Poznaniu w jedną stronę jechałem przez Łódź, a wracałem przez Wrocław, ot tak dla sprawdzenia którędy lepsza droga.

najlepszy jaki znam :

viamichelin

Cytat:
2008-08-13 07:32:05, kisztan pisze:
Ja zwykle planując jakiś dalszy wypadzik, jakpierw przeglądam właśnie MAP24, czasami dla porównania mapa.targeo.pl, a na koniec i tak robię wg tego co pisze Piotr. Uważam, że dokładne przeanalizowanie mapy (atlasu samochodowego) jest niezbędne. Zresztą i tak później często w trasie zmieniam koncepcje jazdy więc warto w takich sytuacjach mieć jakiś zarys trasy. Ala przykładu będąc na Łyk-ędzie w Poznaniu w jedną stronę jechałem przez Łódź, a wracałem przez Wrocław, ot tak dla sprawdzenia którędy lepsza droga.

Hehe...robimy podobnie. Jadąc do Kazimierza jechaliśmy pzrez Piotrków Trybunalski, Radom i Puławy, a wracaliśmy przez Kielce.

A ja ostatnio coraz częściej korzystam z map googla, bardzo szybkie i można "w locie" modyfikować trasę przez przeciąganie myszą

Może >> TUTAJ << znajdziesz coś ciekawego...

a moj sposob to nawigacja i atlas w sytuacjach awaryjnych