MotoNews.pl

Jak rozkodowac tel nokia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich. Mam taki maly problem. Przywiozlem do sklepu towar i po wypakowaniu ciuchow z workow okazalo sie ze jest w kurtce tel nokia3510i, niestety zabezpieczony. W zwiazku z tym moja prosba nie wie ktos jak to cholerstwo rozkodowac-bylbym wdzieczny za pomoc.

Poszukaj w google programów do rozkodowywania, albo za 10zł zdejmą Ci z niego blokadę w każdym serwisie.

A jakis konkretny program?

Koledze nie chodzi chyba o sim-lock'a, tylko o blokada nałożoną na telefon. Najlepiej idz do serwisu...

Chyba trzebe będzie znalazłem kilka stron z generatorami kodów zastępczych ale cześć z nich nie działa a na drugiej części generator woła w jakiej sieci jest tel a to juz problem

Cytat:
2007-06-03 08:49:36, skorpion19 pisze:
Witam wszystkich. Mam taki maly problem. Przywiozlem do sklepu towar i po wypakowaniu ciuchow z workow okazalo sie ze jest w kurtce tel nokia3510i, niestety zabezpieczony. W zwiazku z tym moja prosba nie wie ktos jak to cholerstwo rozkodowac-bylbym wdzieczny za pomoc.

Serwis tylko. Trzeba się podpiąć kablem. Nie powinees zaplacic wiecej jak 10-15pln