[Kupię] Fiat 126p SWAP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Interesuja mnie wszystkie oferty sprzedazy Maluszkow ze swap'em.
Ktos ma niech pisze.

Z gory dziekuje

Najpierw napisz ile jestes w stanie zaplacic, bo nie wiadomo czy warto pisac kto co ma...

Cena hmm. czyli cena osprzetu w ktory wchodzi silnik skrzynia hamolce i chlodnica itp + cena budy (w miare niedziurawa) czyli max 2000 zl buda moze byc w srednim stanie nie bd problemu z jej odratowaniem a silnik i reszta mam nadzieje ze bd w dobrym stanie. bo nie jestem wprawionym mechanikiem bardziej wole prace blacharskie i lakiernicze. to chyba wszystko

ciezko znalesc ale ja szukam.
Dzieki za Odpowiedz na post

No to od razu ci powiem, ze tutaj nikt nie sprzeda swojego swapa za 2000zl bo to jest jakis zart chyba, a nie powazna oferta. Niech przykladem bedzie fakt, ze do swojego swapa, w trakcie ktorego wlasnie jestem za dorobienie jednego kola zebatego w odpowiedniej technologii zaplacilem 900zl. A gdzie reszta?

Ochlon troche, doloz drugie tyle i wtedy zadaj powtornie pytanie - zbierzesz wtedy jakies oferty. Mowie oczywiscie o czyms konkretnym w co nie bedziesz musial wkladac dodatkowej kasy.

Chyba ze ciebie interesuje zakup swapa na raty - znaczy teraz cos w podstawie - np nadwozie z papierami o wiekszej pojemnosci, pozniej zakup do tego silnika i dalsze dlubanie czyli koszty rozlozone w czasie. Wtedy podana przez ciebie cena jako ppoczatek zabawy jest do przyjecia.

Zuraw przesadzasz SWAP'y spokojnie mozna znalezc za 2-2.5k i to takie, ktore same dojada do miejsca przeznaczenia i pojezdza, a nawet dlugo beda jezdzily jeszcze Jasne ze w idealnym stanie to ze 4k PLN trzeba wydac, ale znalezienie swapa w miare dobrym stanie za 2-2.5 jest jak najbardziej mozliwe

Lap

To moze ja mam inne wyobrazenie na temat dobrze zrobionego swapa....

Nom o to mi chodzi chce znalesc na poczatku tylko jak by to okreslic model do dalszej budowy juz z wlozonym silnikiem.
reszta przebudowy jezeli znajde cos jest jak narazie moja tajemnica. Buda moze byc w srednim stanie nie mowie o ideale poprostu zebym nie musial sie meczyc z przebudowa silnika bo niestety sie na tym nieznam dlatego chce kupic juz maluszka z przelozonym silnikiem. o Bude sie nie martwie bo co jak co na tym sie znam. Od dalszej przebudowy silnika bez problemu tez kogos znajde. Projekt nie jest na szybko napewno rozlozy sie w czasie.
Dla mnie ten projekt bd pasja a przy pasji zawsze pieniazki sie znajda. ale dzia za podpowiedzi

Prosze o oferty

Jak chcesz mam prawie caly zestaw, bez kilku czesci, razem z obspawana buda i klatka. Wystarczy dokupic pare gratow i zlozyc. Ogloszenie o budze jest na gieldzie, po reszte jesli jestes zainteresowany zapraszam na priva.

Ja za swoje klamoty dałem 6,5 tyś. Moge Ci to wszystko opchnąć za tą cene. Oczywiście mówimy tu o rzeczach tylko nowych oprócz silnika i chłodnicy, Wszystko jest co dało by w sumie piękny SWAP 900 oczywiście po włożeniu w zależności od potrzeb kolejnej kasy aby to się nie rozpadło na pierwszym zakręcie. proponuje żebys się odezwał do mnie na gg - 2281656 to Ci opowiem dużo więcej. o planach które miałem uczynic z tego auta. A swoja droga druciarnie na kiju da rade się kupić za 2 tyś tyle że będziesz musiał zabrać kumpla i duży worek na części które będą odpadać po drodze. jakby co masz namiar. pozdro

napisze Ci jeszcze tylko w stępnie o budzie. Do wymiany mam błotnik przedni oraz jak wolisz tylne (jeden ma lekkie wgniecenie do wyprowadzenia) ponadto są w niej do wymiany podszybia tylne i przednie oraz belka tylnego zawieszenia. jedne drzwi maja dziure od stony wewnetrznej zaraz pod ramką oprocz tego drzwi maja dużo szpachli i raczej nadaja się do wymiany. Poza tymi elementami cała kasta jest zdrowa i nie ma dziur. Nie musze dodawać że wraz z kastą dostaniesz wszystkie elementy nowe, które trzeba wymienić, wszystkie klamoty sa oryginalne i sprowadzane z magazynów Bielska-Białej.
Robiąc swoje auto nie nie miałem czasu na druciarnie i kompromisy, i robiłbym dalej gdyby nie wyjazd a samego projektu i auta mi szkoda.

[ wiadomość edytowana przez: Graphic dnia 2007-06-04 17:58:31 ]