Silnik gasnie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co może byc przyczyna tego ze silnik na gazie przy wolnych obrotach gasnie filtr wymienilem gaz wyregulowalem czy przyczyna tego moze byc zatkany krokowiec lub membrana?? wydaje mi sie ze to wina membrany bo przy cieplym silniku chodzi ok ale gdy silnik jest zimny gasnie na gazie przy malych obrotach wiec tak jakby krokowiec ale nie jestem fachowcem wiec niewiem prosze o rade

A gdzie szczegóły? .

ford eskort 1,4

Z napędem rakietowym . Jaka instalacja LPG, ile ma przejechane, co było robione, jaki masz sterownik LPG (jeśli to II generacja), w jakim stanie jest silnik, czy na benie jest ok. itd. itd. Człowieku chcesz pomocy, piszesz, że nie za bardzo się na tym znasz, to czego oczekujesz od nas, żebyśmy zgadywali? Przyczyn może być tysiące. Takimi postami tylko zniechęcasz tych którzy chcą pomóc.

Cytat:
2007-06-01 15:10:14, Danek pisze:
Z napędem rakietowym . Jaka instalacja LPG, ile ma przejechane, co było robione, jaki masz sterownik LPG (jeśli to II generacja), w jakim stanie jest silnik, czy na benie jest ok. itd. itd. Człowieku chcesz pomocy, piszesz, że nie za bardzo się na tym znasz, to czego oczekujesz od nas, żebyśmy zgadywali? Przyczyn może być tysiące. Takimi postami tylko zniechęcasz tych którzy chcą pomóc.

moj bmw gasnie jak wrzuce na luz ale nie zawsze ,firma ktura matowala anlage ABART probowala nowych ustawien i nic .wstawila przedlurzki do kolektora zsacego -torche lepiej ale to jeszcze nie to .zima bylo lepiej a teraz to samo.instalacja sekwencyjna prinz .moze ktos wie o co chodzi ? gerlic

Gerlic, tu już muszą się wypowiedzieć fachowcy od sekwencji. Moja wiedza tak daleko jeszcze nie sięga .