Pomocy WORD pilna sprawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chlopaki mam problem dostałem mejla z zalacznikiem pracy dyplomowej i zmienialem w nim wszytstko przez 7 godzin i naciskalem ctrl+S zapisywalo niby potem przed zamknieciem okna znowu zapytalo czy zapisac niacislem tak a teraz otwieram i nie ma zmian zapisyanych??nie zapisuje w załączniku czy jak to po co pyta??

probowałem na probe teraz otworzylem zalacznik i zorbilem zmiany zapisalem i poki nie zamkne outloka to sa zmiany a potem dupa
powiedzcie gdzie moglo to zapisać

zapisz ponownie i zobacz czy zapisuje w zalaczniku czy w innej konkretnej lokalizacji.
Tylko skorzystaj z opcji Zapisz Jako, bo w opcji Zapisz nie pokaze ci gdzie ewentualnie zapisuje

[ wiadomość edytowana przez: taxi dnia 2007-06-04 12:35:57 ]

No ale jak outloooka Rozumiem że zapisałeś sobie załącznik na dysku a potem pracowałeś na nim poprzez Worda Chyba że pracowałeś na załączniku w Outlooku. To wtedy szukaj w plikach Outlooka gdzie on jest. Ale zmian chyba nie będzie

Nie możesz robić zmian w pliku otwartym bezpośrednio z Outlooka. Musisz najpierw zgrać plik i dopiero wtedy go edytować i zapisywać zmiany. Plik otwarty bezpośrednio z Outlooka jest "tylko do odczytu".

teraz juz to wiem ze musze zapisac napierw na kompie

ale po co on wizualnie zapisuje i przed zamknieciem sie pyta czy zapisac zmiany w zalaczniku i nigdzie tego nie ma

pomocyyyyyyyyyy bo dzis mialem drukowac

otwarłem zalcznik i na nim pracowalem i ctrl s i pojawila sie dyskietka ze zapisuje i myslelm zezapisuje to w pliku w tym zalczniku
gdzie jeszcze szukac cvzy raczje porażka

otwierajac plik z outloka i edytujac go
zapisujesz wszystko w katalogu temp

proponuje odpalic worda i poszukac w historii plkikowe ostatnio otwartych sciezki i otworzyc go w taki sposob

Albo nie używać opcji crtl+s, tylko MENU --> PLIK --> ZAPISZ JAKO... i podać miejsce zapisu, np Pulpit.