Brama u Minia:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no to sie dzis działo ,było spoko wszytko wypaliło jak nalezy i wpadło 12 flaszek .Fotorelacja i filmiki wkrótce pozdro

Byuo fajnie

dzieki osobom tj. Majer,Czuczu,Lesiu,Tomek 406,Zabcia,Burger,Młody Kopnik,Gruby CRX i ja zrobilismy brame Miniowi o jezu ale sie działo majer palił gumy czucza cc mało sie nie przewrócił moja vectra straciła koła a młody kopnik z grubym kosili trawe a i jeszcze lesiu zabawiał sie razem z majerem i pracowników ochrony ALE BYŁA JAZDA NA MAXA fotki jutro prześle czuczu BRAWO CHŁOpaki a TYM CO SIE NIE CHCIAŁO TAM BYĆ TO NIECH ZAŁUJA

jazda była na maksa , chlopaki teraz trzeba pomyślec o tym griluu i kjts na loku jak za dawnych czasów

Szkoda ze o niczym nie wiedziałem No żaba dobry pomysł z taką impreża jak kiedyś na LOKu ( konkurencje typu przeciąganie transportera i rzut oponą )

Cytat:
kjts na loku jak za dawnych czasów

puki jeszcze mam oponki w miare heh,no chłopy zapodajcie foty z bramypozdro for all!!!!!!!

mozna było jednak skołowac gasnice jwszcze i pare szmat podpalic bo ta palaca sie benzyna na asfalcie była malo realistyczna mimo wszystko.

LOL ZIOMY wielkie brawa i gratki dla was za pomysl i realizacje.

Normalnie pokazaliscie na co was stac. Brama byla rewelacyjna, niektorzy mysleli ze wydarzyl sie wypadek naprawde, a pozniejsze wycie silnikow i palenie gumy to normalnie to co sprawilo mi wielka radosc.

Daliscie klase chlopaki za co razem z Ewa wam serdecznie dziekujemy, a wodeczke na szczescie wypijcie.

P.S. Zapodajcie foty, ja jak cos bede mial tez zapodam.

Ciesze sie ze moglem pomóc.
A wyglądało realistycznie bo tak miało

no foty zapodawac czekam

Najfajniejsze jest to ze temat trafil do

Oto pare foteczek z bramy: