Replika Carlos Saint i lada

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W ostantnio niedziele mialem przyjemnosc ogladac replike (i tu marka mi z glowy wyleciala) modelu Carlos Saint.Zbudowana byla na czesciach od samary.Skrzynia,silnik,elementy napedu,bebny i zapewne hamulce i co najciekawsze przednio napedowy silnik zastosowany do napedu tylnich kol.Czego to ludzie nie wymysla.Nadwozie kompozytowe.Bardzo szeroki rozstaw kol ale facet tym szalal az ludziom galy wychodzily. Lada ma wiele obliczy.

hmmmm
nie za bardzo rozumiem... ktos zrobił z Samary replikę jakiejs rajdówki Carlosa Sainza ????

Dokladnie to z jej podzespolow.Tak ja ponizej napisalem.

A gdzie widziałeś to cudo ???

Na festynie motoryzacyjnym w Bialymstoku byla jedna z glownych atrackcji tak jak i maluch z przednim nadepem (650N - prototyp) oraz fiat z 1938r.

a są z tego jakieś fotki w sieci może ??? - chętnie bym zobaczył nowe wcielenie Samarki

nie widzialem nigdzie a sam nie mialem aparatu.Ale wygladala niezle.I moje zaskoczenie jak jej pod ogon zajzalem bylo nie miloserne.Tlum patrzyl jak na wariata gdy cos mamrotalem do siebie o wymianie oslon przegubow i czegos tam jeszcze .....

Juz wiem jak marka dokladnie to Toyota Carlos Saint

Dokładnie taką samą toytę ma jeden z członków KATK-u w Krakowie. Bastek zna go bardzo dobrze. Sainz jeździł nią parę lat temu , ale autko jest super.Była wypuszczona tak limitowana seria .
Paweł