| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Beny_2_5_TDS Opel OMEGA B Kielce | 2007-06-11 14:20:25 Radio musi mieć odpowiedni system (nie pamiętam jak się nazywa). Też mam Clariona MP3 i niestety nie ma dodatkowej kości-gniazda do wyświetlacza samochodowego. |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2007-06-11 19:59:10 Bylo o tym na forum wielokrotnie. Uzyj wyszukiwarki. Sam mam Alpine i mam "radio na wyswietlaczu". Wiec na pewno sie da. |
bratyslaw LOB SYMPATYK Omega 3.0 V6 Parczew | 2007-06-13 13:55:39
Nie każde. Radio musi mieć wyjście (CAN lub inna magistrala) do dodatkowego wyświetlacza. A mają je niektóre Kenwoody, Alpine, VDO... Poza tym, samo wyjście w większości przypadków nie wystarczy, potrzebny jest dodstkowy interfejs dopasowujący standard magistrali danych radia do magistrali samochodu; koszt kilkaset złotych. Z tego co wiem, nie udało się chyba nikomu powielić i zrobić we własnym zakresie takiego interfejsu, nie spotkałem się też z jakimiś opisami czy rozwiązaniami układowymi. Looknij na stronkę Studio 24, tam znajdziesz więcej danych na ten temat. Pozdrawiam! |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2007-06-14 17:10:23
Co chcesz sprawdzac ? Radio musi miec interfejs. Swoj dedykowany. To wszystko. Podlaczasz go miedzy radio a wyswietlacz. Do Apline interfejs kosztowal pare stow. Pozdr, Vino |