| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pawellewinski Warszawa | 2007-06-16 20:19:15 pewien czas temu znalazłem takie oto ciekawostki w esperynce ( 1,8 CD 96r )...
W nogach kierowcy ( mnie ) na wiązce kabli mam jakis pstyczek, bawiłem sie nim ale nie widze działania. co to jest ?? ( patrz foto )
pstryczek Druga "tajemnica" to element obok wlotu powietrza do kabiny ( patrz foto ) U mnie ta rurka jest odczepiona.... co jest ?? tajemnicza kulka [ wiadomość edytowana przez: pawellewinski dnia 2007-06-16 20:27:32 ] |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2007-06-16 23:48:37 1. na mój gust coś od alarmu... jakiś antynapad albo rozbrajacz
2. kulka to zbiornik próżni do sterowania nawiewem. jak nie masz podłączonego przewodu to nie działa Ci regulacja szyba/nogi/paszcza, nie działa również obieg zamknięty (ale to chyba powinieneś był zauważyć?) poza tym silnik ciągnie wężykiem lewe powietrze i być może miałeś problemy z gazem z tego powodu |
kylos Klubowy Weteran Audi A4/Opel Corsa C ... Katowice/Piekary Śląskie | 2007-06-17 00:20:38 1.Przycisk jest od alarmu na pewno jak Ci padna baterie w pilocie to otwierasz auto kluczem zaczyna wyc przytrzymujesz guzik i odpalasz auto.
|
Maksimus_skc Daewoo Espero Skierniewice | 2007-06-17 12:57:02 podobny pstryczek mialem w Nissanie i sluzyl wlasnie do tego co opisuje KYLOS, ale szybko mozesz sobie to sprawdzic.
Pozdrawiam. |