Jakie wtryski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Prosze o porade chce wymienic wtryski matrix w V960 2.5l w automacie instalacja sirocco.
W warsztacie czestuja mnie pojedynczymi wtryskami prod. czeskiej jak sklaniam sie na valdeki wiem ze wczodza w gre czerwone.
Od strony technicznej ktore sa lepsze Dziekuje za informacje i przepraszam ze od razu nie odpowiem trudnosci z dostepem do netu
Pozdrawiam
kuna9

jakie czasy wtrysku benzyny występują przy biegu jałowym?

Cytat:
2007-06-08 12:58:44, Gustaw6666 pisze:
jakie czasy wtrysku benzyny występują przy biegu jałowym?

Witaj
Niestety nie moge podac bo nie wiem
Pozdrawiam
kuna9

Witam.
Czeskie są b.dobre. pracują na 2 OHM. W programie np. STAGA dać inny wtryskiwacz.
Ale tak jak gustaw mówi sprawdzić do pewności czasy wtrysku benzyny na jałowym.

Cytat:
2007-06-08 12:01:04, kuna9 pisze:
Witam Prosze o porade chce wymienic wtryski matrix w V960 2.5l w automacie instalacja sirocco. W warsztacie czestuja mnie pojedynczymi wtryskami prod. czeskiej jak sklaniam sie na valdeki wiem ze wczodza w gre czerwone. Od strony technicznej ktore sa lepsze Dziekuje za informacje i przepraszam ze od razu nie odpowiem trudnosci z dostepem do netu Pozdrawiam kuna9

Czeske czyli MagicJety obsłużą każdy czas wtrysku praktycznie, jak Matrixy. Zresztą jeśli nie ma ich w do wyboru w programie sterownika, ustawia się Matrix.

Cytat:
2007-06-09 11:18:13, Gustaw6666 pisze:
Czeske czyli MagicJety obsłużą każdy czas wtrysku praktycznie, jak Matrixy. Zresztą jeśli nie ma ich w do wyboru w programie sterownika, ustawia się Matrix.

Witaj
Saabi 1 pisze ze te wtryski sa 2 om, czy centralka sorocco sie nie spali. A tak przy okazji czy mozna stwierdzic ze wtrysk jest np. czesciowo przytkany i z tego powodu moze podawac mniej gazu niz pozostale wtryski, pisze to w zwiazku z wypalonym 2 razy zaworem.
Pozdrawiam