Problem z walkiem 305 do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos zna jakis dobry walek roz...,chodzi mi o cos naprawde dobrego do 126p np.w stylu305 ale z tym ostatnim cieszko sie jakos dogadac nie moge go zestroic z gaznikiem i zaplonem a moze ktos juz to pszeszedl i powie co i jak? Tak dokladnie to poprostu chcialbym miec naprawde mocnego malca i sam niewiem co mam mu zafundowac,prosze o porade najlepiej z wymaganiami jakie stawia okreslony walek.Z gory dzieki. :)

najlepszy wałek do malucha?

chyba nie będe oryginalny jak powiem 555 od Kałuży...
a wymagania? to Daymon będzie wiedział, albo dzwoń do Kałuży.

Cytat:
2003-06-16 18:54:03, nevada555 pisze:
najlepszy wałek do malucha?

chyba nie będe oryginalny jak powiem 555 od Kałuży...
a wymagania? to Daymon będzie wiedział, albo dzwoń do Kałuży.

555 to jest najbardziej legendarny wałek - bo niby każdy mówi że wymiata itd, a mało kto widział go w akcji

I nie ma czegos takiego jak najleprzy wałek

Wałek jest pod potrzeby właściciela.
Np. komuś zrobi się fure która zbiera się od 4500 do 7000 obr/min a poniżej jest lipa. A ten ktoś kręci go do 5000 obr/min i powie że to padaka która wogóle się nie zbiera

Nie mówcie tyle o 555 bo zaraz się moderatorzy zdenerwują, temat 300 razy poruszany....ale jak cosik moge pomóc to powiem...wałek ciągnie od 2000-2500, max moment 4600, moc max gdzieś tak 6800, potem jeszcze ciągnie ale nie ma sensu...największy power od 3000-6500....Mad dopowiedź cosik...

[ wiadomość edytowana przez: DaymoN dnia 2003-06-16 20:02:05 ]

Dajemon zacznij pisac po polsku, tu nie podwórko

Teraz lepiej ???? Koniu nie skomentuje twojego postępowania. A ty co filologie studiujesz???? I nie Dajemon konowale.....

555 555 555

Cytat:
2003-06-16 20:04:13, DaymoN pisze:
Teraz lepiej ???? Koniu nie skomentuje twojego postępowania. A ty co filologie studiujesz???? I nie Dajemon konowale.....

Zarzuć rytma na fristajl
EOT z mojej strony, jak masz jakies pretensje co do mojego postępowania to zapraszam na priw

I tak trzymaj Remias agresywnie.....ale o co chodzi Ci????