| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Dimitry OPEL OMEGA 2.5 V6 SŁUBICE | 2007-06-16 12:13:55 Witam
Czy ma ktos taki podłokietnik u siebie w Omedze B?? ALLEGRO W jaki sposob sie go montuje?? Nakladajac na ten oryginalny Oplowski, czy moze sciaga sie zamkniecie starego podlokietnika i naklada ten uniwersalny?? Montujac go na stary podlokietnik bedzie wyzej o te 12cm. Jesli ktos taki posiada to prosilbym o zdjecia jakies, bylbym wdzieczny. Chcialbym troche odmlodzic srodek auta, a taki podlokietnik z dodatkiem chromu nawet ladnie by wygladal. Ramki ALU na zegary mam, zamowilem juz na pokretla od nawiewów oraz na dzwignie zmiany biegów automat. [ wiadomość edytowana przez: Dimitry dnia 2007-06-16 12:16:31 ] |
magila_one Omega X25DT SilverPe ... sosnowiec | 2007-06-16 13:09:47 troche ten podłokietnik przypomina mi bak od motoru i to jeszcze po tunningu...
osobiście to bym go nie chciał nawet za darmo, niepodobają mi się takiego rodzaju przeróbki, takie troche dziarskie jest to jak lakierki elegancika pod żelem jadącego bawarką z lotką na klapie większą niż ławka pod moją klatką..
bez urazy dla posiadaczy BMW..
ale szkoda mi na to patrzeć, przecież omega to jest całkiem dobre auto... prawda chłopaki..?? znajdą się i tacy co się z tym niezgodzą, ale cóż są gusta i guściki.. wyraziłem tylko swoją opinie, bez urazy Dimitry..
najlepsze są jeszcze te kolorowe diody w różnych miejscach na karoseri..hihi ja uważam że w dobrym aucie niema co zmieniać, ewentualnie kółka.. pozdro michał |
Dimitry OPEL OMEGA 2.5 V6 SŁUBICE | 2007-06-16 14:00:07 wszystko OK
chcialem tylko zobaczyc jak to wyglada oraz poznac opinie :] jesli ktos chcialby sie wypowiedzic zapraszam. wg mnie srodek auta odmlodnieje ale musialbym to zobaczyc jak wyglada juz po zamontowaniu. Kupilem alu ramki na zegary oraz zamowilem na pokretla i dzwignie zmiany biegów. Co o takiej modyfikacji sadzicie?? Macie juz cos podobnego w aucie?? Nie twierdze ze Omega to zle auto, podoba mi sie i dlatego ja kupilem. Teraz wolalbym juz zmienic na C lub (nie obrazajac posiadaczy Omegi) na Audi A6 2.4 V6 limuzyne :] ale jeszcze poczekam. [ wiadomość edytowana przez: Dimitry dnia 2007-06-16 14:12:33 ] |
Nelson LOB NET MEMBER Omega A&B Wrocław | 2007-06-16 14:50:07 Omega jest limuzyną... każdorazowa przeróbka wiąże się z tym że może wyjść z tego festyn.Mi jak najbardziej pasuje poprawianie wyglądu wnętrza auta lecz trzeba to robić subtelnie i z rozwagą.I ograniczyć się tylko do kosmetycznych spraw Myśle że czysty środek auta wystarczy w pełni.Ale wkońcu to Twoje auto więc rób z nim co chcesz![]() [ wiadomość edytowana przez: Nelson dnia 2007-06-16 14:51:47 ] |
Dimitry OPEL OMEGA 2.5 V6 SŁUBICE | 2007-06-17 00:12:02
![]() |
dominiq MV6 Ostrów Wielkopolski | 2007-06-21 16:39:51 Ze tak sie zapytam Nie macie podlokietnikow w omedzie, ze musicie/musieliscie* dokupowac?
Orygilanle sa przynajmniej spasowane, a to to taka cepelia troche
*-niepotrzebne skreslic |
Jajecznica Toyota MR2 AW11 Zator | 2007-06-23 13:47:23 Podaj jakieś konkrety - zdjęcie, namiar na producenta albo aukcję allegro... |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2007-06-23 16:26:41 Na szczęście w Omie C podłokietnik spełnia się w swojej roli. |