| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
profil-usunięty | 2007-06-08 12:28:36
![]() |
Executive Wrocław | 2007-06-08 14:17:41
Dorzuce jeszcze "MOTRONIC" na Przedmiejskiej 1 przy Legnickiej we Wrocku.
Też mam BRC SEQUENT i zero problemów z nią od momentu założenia. Jeśli sie na nich zdecydujesz rozmawiaj z Arturem
Zapomniałem dodac że mają autoryzację BRC [ wiadomość edytowana przez: Executive dnia 2007-06-08 14:23:18 ] |
SIEKO Opel Omega B Jastrzębie Zdrój | 2007-06-11 21:07:45 witam też założyłem instalacje BRC SEQUENT,i popieram żadnych problemów nie mam,chodzi elegancko tak jak na benie,zobaczymy co będzie z biegiem czasu,jeśli ktoś chce zakładać instalacje w Jastrzębiu to polecam zakład na Zofiówce(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi) a odradzam polecanego cebule( EKO-CAR)ponieważ robią kichę o której dużo ludzi się przekonało |
SIEKO Opel Omega B Jastrzębie Zdrój | 2007-06-12 09:43:01 moich trzech kumpli miało złe przeżycia,jeden z omegą a mianowicie założył gaz i po przełączeniu na gaz zapalał mu się check a oni do niego ze ople tak maja,a jak go drażni to niech żarówkę wyciągnie albo plastrem zaklei,normalne jak to usłyszałem to śmiać mi się chciało,a zaś inny ma mondeo mu coś podpięli źle i nawet nie wiedzieli co pojechał to usunąć w innym zakładzie,ogólnie na Jastrzębiu panuje zła opinia o cebuli,może wcześniej robił dobrze ale teraz robi chyba na akord,przynajmniej jak jeździłem i sie pytałem jaki kto zakład poleca to większość odradzało cebule,a osobiście miałem też tam dać od założenia gazu,ale jak tam pojechałem to koleś nie odpowiadał na pytania powiedział idź do sekretarki sie zapisać a jak sie spytałem jaką instalacje założy to powiedział(90% polski na tym jeździ) i se poszedł czyste chamstwo więc tez go olałem |
profil-usunięty | 2007-06-12 15:27:30
|
SIEKO Opel Omega B Jastrzębie Zdrój | 2007-06-12 18:20:05 no ja byłem pewien że EKO-CAR to fachowcy,ze niby indywidualne podejście do klienta a tu zonk olał mnie na wstępie i wysłał do sekretarki tak jak byłby pewien ze u niego na pewno założę(nawet nie oglądną silnika o nic nie pytał itd),nie spodobało mi się to bo wcześniej byłem w innym zakładzie(i tam założyłem) to facet obrazu podleciał miły kazał silnik otworzyć podglądał i polecił mi BRC powiedział że jest dobra i sprzyja tuningowi itd,on osobiście zakłada instalacje więc się stara(byłem podczas instalacji i jestem zadowolony), robi tylko jedno auto i nie chwyta się żadnej innej roboty,a u cebuli jak byłem to zapisał mnie obrazu z 3 innymi i jeszcze powiedział ze jak zostawię auto to spokojne popołudniu mogę odebrać hehe |
SIEKO Opel Omega B Jastrzębie Zdrój | 2007-06-12 18:22:37 no ja byłem pewien że EKO-CAR to fachowcy,ze niby indywidualne podejście do klienta a tu zonk olał mnie na wstępie i wysłał do sekretarki tak jak byłby pewien ze u niego na pewno założę(nawet nie oglądną silnika o nic nie pytał itd),nie spodobało mi się to bo wcześniej byłem w innym zakładzie(i tam założyłem) to facet obrazu podleciał miły kazał silnik otworzyć podglądał i polecił mi BRC powiedział że jest dobra i sprzyja tuningowi itd,on osobiście zakłada instalacje więc się stara(byłem podczas instalacji i jestem zadowolony), robi tylko jedno auto i nie chwyta się żadnej innej roboty,a u cebuli jak byłem to zapisał mnie obrazu z 3 innymi i jeszcze powiedział ze jak zostawię auto to spokojne popołudniu mogę odebrać hehe |