Progi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam moje skromne pytanie czy przy wymianie progów trzeba zdjac progi orginalne te czarne czy one zostaja ?

No, do wymiany na pewno tak , a później można założyć - a tak na serio to mocowania na progu blacharz powinien "zorganizować"...

sry ladnie mialem jak pisalem te pytanie chodzilo mi o progi te tuningowe z wlokna szklanego czy przy ich zalozeniu trzeba sciagac orginalne plastikowe progi z omegi czy wystarczy nalozyc i bedzie git ;] sry za tamto bylem troche ... wiecie

Cytat:
2007-06-26 11:56:07, sunrise pisze:
sry ladnie mialem jak pisalem te pytanie chodzilo mi o progi te tuningowe z wlokna szklanego czy przy ich zalozeniu trzeba sciagac orginalne plastikowe progi z omegi czy wystarczy nalozyc i bedzie git ;] sry za tamto bylem troche ... wiecie

Można zdjąć oryginalne progi ale wtedy nowe będą się chować pod auto (tak są wyprofilowane). Lepiej nałożyć jedne na drugie wtedy linia auta zostanie zachowana i efekt wizualny będzie lepszy.

dzieki a jak najlepiej je przymocowac czy przywiercic czy moze jakims klejem przeleciec jak ty to zrobiles?

Dobrze jest je skleić ze sobą, a dodatkowo zamocować na wkręty.

Ok dzieki jakos bede dzialal narazie musze je zamowic