| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mateusz_ino ŁADZIARZ Łada Samara Inowrocław | 2007-06-15 20:55:26 witam. tak jak podejrzewalem kilka uszczelek bede mial do wymiany, cieknie mi troche spod miski ale to akurat nie problem. mam natomiast pytanie co to moze byc.. cieknie mi w okolicach skrzyni biegow.. znaczy na tym "laczeniu" mniej wiecej... sory ze tak to dziwnie opisuje ale nie jestem specjalista ;p tam tez jest jakas uszczelka ? |
mateusz_ino ŁADZIARZ Łada Samara Inowrocław | 2007-06-15 22:19:04 wiecie co... jak wroce do domu to po prostu zrobie zdjecia tych plamek zebyscie mogli ocenic bo ja sie na tym na prawde nie znam a jak pojade do mechanika to zaraz mi wymysli 10 tysiecy roznych uszczelek i nie wiadomo jakich pierdol ;] |
Weider SYMPATYCZNY GOŚĆ samara sosnowiec | 2007-06-15 22:54:41 mateusz ja mam to samo, ciagle cos cieknie |
mateusz_ino ŁADZIARZ Łada Samara Inowrocław | 2007-06-15 23:09:33 w starym silniku cieklo z miski, wymienilem uszczelke ale nic nie pomoglo normalnie plamy sie robily, a teraz myslalem ze bedzie spokoj i byl dopoki silnik byl usyfiony wczoraj pojechalem na myjnie i umylem programem z podwoziem i juz dzisiaj zaobserwowalem ciapki ;/ ale w sumie spodziewalem sie jakichs wyciekow po wymianie silnika, wiadomo w uszczelki trzeba zainwestowac, bo mam juz dosyc ogladania oleju pod silnikiem |
Weider SYMPATYCZNY GOŚĆ samara sosnowiec | 2007-06-15 23:11:16 ja tez mam przy skrzyni i przy misce, niemam pojecia z kad cieknie, bo wsumie zewsząd
|
mateusz_ino ŁADZIARZ Łada Samara Inowrocław | 2007-06-15 23:14:06 to pewnie jakas typowa usterka.. w sumie lada to juz takie cudo ze w koncu musi cieknac mam olej 15w to w sumie juz dosc gesty i tak cieknie, ciekawe co by bylo jakbym syntetyk wlal chyba by mi caly wyplynal |
mateusz_ino ŁADZIARZ Łada Samara Inowrocław | 2007-06-16 00:03:37 a ile taki zimering kosztuje ? i w ogole duzo pieprzenia z wymiana czy raczej raz dwa? poziom oleju w skrzyni na pewno jest ok (chociaz nie wiem jak sprawdzic ) bo mechanik wymieniajac silnik wlal nowy olej |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2007-06-16 00:07:42 Zimering z 10zł Wymiana z 200 duuuzo roboty.
DEx |
mateusz_ino ŁADZIARZ Łada Samara Inowrocław | 2007-06-16 00:45:32 to cos czuje ze jeszcze sobie troche pojezdze z ciapkami ;p bo w tej chwili splukalem sie doszczetnie :] a jeszcze tlumik czas wymienic i sprawdzic co trze w przednim kole ;] ehh... miec lade ;D |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2007-06-16 22:09:00 Jasne, ponad stan....
DEx |