Kluczyk w stacyjce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam! mam takie troche dziwne pytanko. Kolega znajomego mowi ze po wylaczeniu silnika kluczyk z immobilaizerem nie moze pozostac przez dluzszy czas w stacyjce czy dotyczy to ESPERO?? co sie moze stac ?? jezeli cos moze sie stac ,prosze o odpowiedz

Może pozostać i nic się nie stanie.

Mogą Ci zapieprzyć samochód.

Cytat:
2007-06-27 22:22:02, slayter pisze:

Cytat:
2007-06-27 22:22:02, slayter pisze:

Polscy zlodzieje sa za sprytni zeby takie auto porwac ja moje mialem otwarte bo zamki mialem spieprzone. Pod gielda samochodowa w Gliwicach jak sie chcieli wlamac zamkneli wszystkie otwarte zamki, a na koncu jeden wyrwali bo z wejsciem mieli problem zeby bylo malo to chcieli lamakiem odpalic starego Forda, a stacyjka byla okragla i wylechtana wiec tylko lamak wszedl do srodka ale suma sumarum bylem wkurzony na siebie bo jak wyszlem z auta przed gielda to pokazalem mojej dziewczynie, "patrz to jest zlodziej samochodowy (bylo widac z daleka bo ubrany w lachy wygladal na pijusa a dzwonil przy krzakach z nowego tel. za 1000 zl )" tylko madry polak po szkodzie trzeba bylo obic morde zanim cos probowal ukrasc, ale wiedzial to czlowiek, ze przy nowych autach stojac zaje**a mu stare?

niechodzilo mi o pozostawienie otwartego auta z kluczykiem w stacyjce

Cytat:
2007-06-29 15:29:26, jaras8917 pisze:
niechodzilo mi o pozostawienie otwartego auta z kluczykiem w stacyjce

Tylko mi nie wkrecaj ze jak zostawiasz kluczyk w stacyjce to auto pozniej zamykasz

! MAMY CIE !

[ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-06-29 19:16:50 ]

chodzilo mi o to, ze samochód stoi ode mnie kilkanascie metrów a ja z kumplami siedze przy grillu, to po co miec kluczyki przy sobie? raz gdzies je zapodzialem i szukalem pol dnia

A tak na poważnie.O co ci właściwie chodzi

Cytat:
2007-06-29 23:25:42, JaRabbit pisze:
A tak na poważnie.O co ci właściwie chodzi

A chciał se chłop pogadać...choćby o dupie Marynie...

Cytat:
2007-06-29 22:56:45, jaras8917 pisze:
chodzilo mi o to, ze samochód stoi ode mnie kilkanascie metrów a ja z kumplami siedze przy grillu, to po co miec kluczyki przy sobie? raz gdzies je zapodzialem i szukalem pol dnia

W Espero jest takie fajne miejsce jak podlokietnik wchodza tam klucze portfel tel jak ulal jak jestes kolo auta

napisz gdzie parkujesz z tymi kluczykam napewno ktos wpadnie czesci sie przydadza

pozostawienie kluczyków w stacyjce nawet na tydzień kompletnie w niczym nie zaszkodzi espero

Cytat:
2007-06-30 00:26:39, Robert_S pisze:
pozostawienie kluczyków w stacyjce nawet na tydzień kompletnie w niczym nie zaszkodzi espero

chyba że ja ktoś zaj**ie
NMSP

Cytat:
2007-06-30 00:26:39, Robert_S pisze:

Espero nie .... gorzej z wlascicielem jesli nie ma AC

A jednak to nie najlepszy pomysł
Klub zna przypadki gdzie po wyjściu z samochodu i pozostawieniu kluczyków wewnątrz, centralny na wskutek klapnięcia drzwi zamykał auto
Jak już musisz zostawić kluczyk wewnątrz to chociaż uchyl sobie szybkę na wszelki wypadek

dzieki Robert_S wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo chcialem wiedziec ,a pozostawienia autka z kluczykami w stacyjce wyjasnilem wczesniej i niema mozliwosci zeby ktos mi go ukradl lub zatrzasniecia sie centralnego , zawsze otwarte sa szyby lub drzwi

Co wy sie wszyscy tak rozpisujecie na ten temat Zawsze w pogotowiu jest jak by co linijka 40 cm
Ps. jaras8917 przyjedz kiedys na zlota to starsi kol. napewno ci pokarzą o co chodzi
Pozdro Paint

jezeli chodzi o 40 cm linijke to napewno wiem o co chodzi kiedys w duzym fiacie zatrzaslem kluczyki po kilkunastu minutach zabawy zamek otworzylem kluczykiem od citroena na zlot chetnie bym sie wybral musze sie tylko dowiedziec gdzie jest i kiedy ,takze do zobaczenie POZDRO