[DF] Spojler przód do fiata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Nie patrzyłem czy był ten temat ale zapytam czy ma ktoś dojście do sklepu czy kogoś kto ma do sprzedania spojler pod zderzak do DFa. oczywiście surowy czyli nie montowany Z góry dzięki za info.

Do Spajka na priva napisz.

dzięki sie napisze

na allegro sie popytaj ludzi ktorzy sprzedaja spojlery. Za ok. 60 zl zrobia ci cosik takiego jak poszukujesz

w sumie dobry pomysł. spróbuje

Napisałem tak, bo Spajk gdzieś je nowe niedrogo kupował.

wiesz nie szkodzi zapytać co już uczyniłem

Cytat:
2005-03-21 19:08:29, BanditC pisze:

napisz na forum jaki efekt inni tez sa ciekawi

Cytat:
2005-03-21 19:08:29, BanditC pisze:

Więc powiedz nam waćpan cóżeś uczynił.

ale co mam opisać???

A moze ma Spajk 2szt tez bym byl chetny jakby co daj znac...

hehe uczyniłem pytanie

To ja uczynie publicznie kolejne: ile to jest "tanio SPAjK kupował"? .
BTW - ile mogłoby kosztować zobienie formy do tłoczenia takiego własnie niedużego elementu z blachy? To by chyba byl chodliwy towar - w razie przywalenia gdzieś nie pęka tylko sie wygina i można wyprostować .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-03-21 20:44:31 ]

witam szukam przednigo spoilera do fiata. tego do montażu pod zderzakiem, wie ktoś gdzie szukać?

spróbuj na gg - 2611931 . Ja od tego kolesia kupowałem w zeszłym roku. Jak się dowiesz, czy jeszcze ma, to się odezwij tutaj - chyba też będę chętny =))

I ja, i ja Wiem że kiedyś robili w Borzęcinie pod warszawą, a że co weekend mam tam po drodze to mogę sie zakrecić.

zapytaj Pan, zapytaj! jakby co, to ja biere jednego sztuka!

Rozmawiałem z dwoma producentami i jeden wstępnie zgodził sie na taki dil. problem w tym że formy uległy biodegradacji i musi je wykonać od nowa, ale jest nadzieja.

Mozna by zrobić formę na podstawie resztek spoilera, który mi został po kombiaku - jeśli oczywiscie nie mają czegoś lepszego...

Jutro (tzn w dzień) będą fotki jak on wygląda, bo teraz to jest za ciemno...

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-06-21 00:42:10 ]