Ma ktos na zbyciu najklejke klubowa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie,najlepiej nie uzywana gora raz odklejana

Uśmiechnij się do Kini , przynajmniej też z Kraka.

jak tez bym chcial

To i ja za jednym zamachem

Od kad tu jestem z wami usmiecham sie do Kini ale chyba mysli ze mam jednoznaczne zamiary Pousmiecham sie jeszcze i zobaczymy co z tego wyjdzie...na tyle espera

Jeśli były by jeszcze wolne miejsca, w kolejce do nalep ,to proszę mnie dopisać

Nie chcę byc jakiś nie taki ale Wielki Mod ostatnio cos wspomniał o nijakim panu na P który "rozszalał się" rozdając zółtodziobom nalepy, wpadnijcie na zlota, pokazcie sie, oblepicie się i moze membera zyskacie przy okazji

Cytat:
2007-09-11 22:56:29, Kula69 pisze:
Nie chcę byc jakiś nie taki ale Wielki Mod ostatnio cos wspomniał o nijakim panu na P który "rozszalał się" rozdając zółtodziobom nalepy, wpadnijcie na zlota, pokazcie sie, oblepicie się i moze membera zyskacie przy okazji

Właśnie wróciłem do roboty po 1,5 laby i nijak się wyrwać a chętnie bym wpadł z rodzinką choć trochę to dla mnie daleko

Cytat:
2007-09-11 22:59:36, adamus0 pisze:
Właśnie wróciłem do roboty po 1,5 laby i nijak się wyrwać a chętnie bym wpadł z rodzinką choć trochę to dla mnie daleko

180km?? to rzut kapciem wpadaj choc na sobote a nie ze zwyrolem sie ustawiasz, AndiK ma jakies 700

Cytat:
2007-09-11 23:03:23, Kula69 pisze:
180km?? to rzut kapciem wpadaj choc na sobote a nie ze zwyrolem sie ustawiasz, AndiK ma jakies 700

180 to nie problem na weekend ale w sobotę do późna robię a na jeden dzień całą ferajnę ciągnąć w tym dwu letniego nerwusa??

Ale pozdrówka i miłej zabawy.

Cytat:
2007-09-11 23:11:49, adamus0 pisze:
180 to nie problem na weekend ale w sobotę do późna robię a na jeden dzień całą ferajnę ciągnąć w tym dwu letniego nerwusa?? Ale pozdrówka i miłej zabawy.

szkoda

Cytat:
180 to nie problem na weekend ale w sobotę do późna robię a na jeden dzień całą ferajnę ciągnąć w tym dwu letniego nerwusa?? Ale pozdrówka i miłej zabawy.

jak się chce to można ja w ubiegłym roku jechałem na 4 h , a droga którą pokonałem to 250 km w jedną stronę .
Była ze mną żonka i dwójka dzieci 7 i 5 lat, czyli jak się chce to wszystko jest możliwe

[ wiadomość edytowana przez: KRECIK0001 dnia 2007-09-12 07:09:02 ]

Cytat:
2007-09-12 07:07:37, KRECIK0001 pisze:
jak się chce to można ja w ubiegłym roku jechałem na 4 h , a droga którą pokonałem to 250 km w jedną stronę . Była ze mną żonka i dwójka dzieci 7 i 5 lat, czyli jak się chce to wszystko jest możliwe [ wiadomość edytowana przez: KRECIK0001 dnia 2007-09-12 07:09:02 ]

Święte słowa
Szkoda tylko, że mojej żonie się nie chce.....

Cytat:
180 to nie problem na weekend ale w sobotę do późna robię a na jeden dzień całą ferajnę ciągnąć w tym dwu letniego nerwusa??

Jak się nie chce to każda wymówka jest dobra . Ja jadę z 14 miesięcznym rozrabiaką i 6 letnią gadułą. I tylko na jeden dzień.
I myślę o założeniu dźwiękoszczelnej osłony między przednimi,a tylnymi fotelami.

Cytat:
I myślę o założeniu dźwiękoszczelnej osłony między przednimi,a tylnymi fotelami.

coś o tym wiem

No tak mi nagadaliście i zawstydziliście że zaczynam namawiać rodzinkę ( żonkę rzecz jasna).

Tylko jak ja się w niedzielę przebiję przez Słomczyn??

Kocham robienie wyrzutów na tym forum

Nie każdy kocha jazdę z 2 letnim dzieckiem przez pół Polski, żeby wieczorem wymarzła mu dupa

DOBRA Panowie i Panie !!!!! Deklarować się ile tych nakeljeczek kkkcecie,,,,,,,???
Będą oczywiście z napisem POLSKI KLUB ESPERO.

OK,,,,ZAMÓWIENIE już złożone, i za kilka chwil bedzie do odbioru!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2007-09-12 12:08:33 ]

Cytat:
2007-09-11 20:47:18, rafalko pisze:
jak tez bym chcial

Ale co
Uśmiechać sie do Kinii
Bo naklejki nie dostaniesz
Nawet Żółtodziobem nie jesteś

Kinius to ja jedna poprosze tak bedzie najprosciej no i usmiecham sie do Ciebie

Naklejki już sa zrobione i mam je we władaniu. Kto jest chętnym do zakupu pisac do mnie na priv.
Zapraszam.