Dojechałem do mety - pożegnanie z HFP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
był czas witania nadszedł czas pożegnania

ponad pół roku temu zmieniłem markę auta i raczej już hyundai'a nie kupię, co za tym idzie w ewentualnych klubowych imprezach głupio brać udział autem innej marki, naklejki klubowej też nie nakleję, przykro...... ale nic nie może trwać wiecznie

hyundai'ami jeździłem od 91' do 05', uzbierało się trochę, czas odpocząć.....

forumowe dyskusje (czasem gorące) będę miło wspominał

Wszystkim Forumowiczom Członkom HFP życzę bezstresowej eksploatacji aut

dobra, znikam bo się jeszcze rozkleję

Nie żegnamy Cię Jarku bo zawsze będziesz tu mile widziany a co do marki auta to z takim stażem myśle że spokojnie możesz brać udziałw zlotach i spotach twoja wiedza i doświadczenie są bezcenne
Pozdrawiam i do miłego

Cytat:
2007-06-16 00:03:58, Tajniaczek pisze:
Nie żegnamy Cię Jarku bo zawsze będziesz tu mile widziany a co do marki auta to z takim stażem myśle że spokojnie możesz brać udziałw zlotach i spotach twoja wiedza i doświadczenie są bezcenne Pozdrawiam i do miłego

podpisuję się pod tym wszystkimi odnogami i poza tym mamy jednego bywalca zlotów, który nie śmiga Hyundaiem więc serdecznie zapraszamy jak również Twa wiedza jest duża i może pomóc wielu osobom na forum

czyli zmiana auta nie zwalnia Cię z obowiązku pisania na forum i odwiedzania nas na zlotach

Szkoda... bardzo sobie zawsze ceniłem Twoje wypowiedzi i wiedzę techniczną...

Jeśli jedynym powodem żegnania się z Klubem jest zmiana marki to pamiętaj, że tutaj w HFP zawsze ważni byli, i mam nadzieję zawsze będą, ludzie a nie samochody.

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że mimo wszystko czasem będziesz widoczny na forum, w przeciwnym razie będę miał coraz mniej powodów żeby tu zaglądać

Jak już nie masz ochoty myśleć o Hyundaiach, o kolegach z forum, to zrozumiemy. Ale czy inny samochód sprawił ze nie jesteś juz naszym kolegą ?? Niewydaje mi się
Wiec przyłanczam sie do glosów mówiacych - nie porzucaj tego forum.
Pozdrawiam.
Misio