Przykre ale chce wam coś pokazać, co robią pijani kierowcy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jest to (był ) gosc z forum trabanta, znajomy mojego dobrego kumpla gerasa. opis wypadku przekazany przez najlepszego przyjaciela poszkodowanego

"Wypadek spowodowany przez kierowce volvo kotre wjechalo na glowna ulice przy predkosci okolo 65km/h uderzajac pawla w prawy bok przez co zostal zniesiony swoja strona na latarnie ponadto pawel jechal z pasazerem ktory przy uderzeniu w slup wylecial z samochodu i tylko to go uratowalo ma zlamany bark i troszke jest potluczony kierowca volva ma zlamana reke przyczyna smierci Pawla w Szpitalu bylo pekniecie Aorty czyli tlumaczac na polskie zyly glownej"

i tylko 2 fotki z miejsca tragedii
fota1

fota 2

nie wiedziałem gdzie to podpiąć to ejst dlatego nowy temat.
pomimo iż goscia nei znałem to mi sie smutas włączył jakoś, chyba dlatego ze to gosć podobny do nas, z pasją zapałem, optymista i dobry kumpel forumowo-zlotowy. dorzuce jeszcze ze koleś w sobote by skonczył 21 lat a dziś miał jechać z laską na mazury. wypadek był wczoraj chyba

[*]

Przykra sprawa

Kurde od razu nachodzi myśl mogłem być ja :/ Kurcze tylko rok starszy ode mnie [*]

Człowiek chce spokojnie pojechać gdzieś samochodem a takie nieszczęście może pokrzyżować wszystkie plany... Pozostawię to bez dalszego komentarza bo to nie pomoże już nikomu

[*]

Nie zna się dnia i godziny...dlatego trzeba się cieszyć każdą minutą.
Szkoda gościa no, szkoda jego bliskich, szkoda jego dziewuchy...mam nadzieję, że forumowicze z trabanta jakoś pomogą.

A co do pijanych kierowców - jednego też szkoda...szkoda słów.

[*]

o alkoholu jedno powiem za kólkiem wysokie kary, zabieranie samchodow na zawsze, dozywotni zakaz prowadzeni pojazdów.... co nie pomoze i zycia nie przyróci ale powinni płacic jakies odszkodowanie rodzinie poszkodownego...

fakt jest nikt nie zna ani dnia ani godziny

wieczny odpoczynek racz dac mu Panie.... [*]

Szkoda chłopa Bóg chyba za szybko przekartkował zeszyt.

['] przykra sprawa, zdarzają sie różne wypadki ale pijanym to sie ręce powinno odcinac by nie mogli nigdy juz kierownicy dotknąć

[']
brak słów.....

gnoja powinni sądzić za zabójstwo z premedytacją.