MotoNews.pl

Osłona miski olejowej- nietypowe pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie!
Otóż mam pytanie: czy nie orientuje się ktoś z Was jakie mniej więcej wymiary ma lewa osłona miski olejowej?
PS: Jaki koszt jest takiej osłony?

Koło 100 były na allegro ale sprzedawane w komplecie.

Cytat:
2007-06-24 15:08:24, krzychu_ch pisze:
Koło 100 były na allegro ale sprzedawane w komplecie.

Znaczy się 2?
Rozumiem,że nówki?

Znaczy się że były po 100 za komplet
A czy nówki, nie wiem

Tutaj masz za 89 PLN

A ja mam jeszcze pyatnie: przeglądałem teraz w necie trochę hurtowni z częściami, i od czego to zależy,że prawa osłona jest 3-4 zł droższa od lewej? Ja najtańsze w necie widziałem za 36 zł-lewa i 39 zł- prawa.

[ wiadomość edytowana przez: Esperynek dnia 2007-06-24 15:26:22 ]

Cytat:
2007-06-24 15:25:54, Esperynek pisze:
od czego to zależy,że prawa osłona jest 3-4 zł droższa od lewej?

zależy ...jak leży..

bardziej durnego pytania nie widziałem u Ciebie dawno ...cofasz się czy jak ??

No i...to NIE SĄ osłony miski olejowej !

a Krzychu_ch ..ze skrajności w skrajność od razu popada...najpierw chce remont głowicy robić za 100 zł a potem wali jakąś chorą ceną za głupie osłony...

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2007-06-24 17:07:22 ]

A Tobie o co chodzi
Już linka nie można podać
Za dużo wolnego chyba

Cytat:
2007-06-24 18:39:35, krzychu_ch pisze:
A Tobie o co chodzi .......... Za dużo wolnego chyba

mie..??...o nissss ...

tylko ciekawe czy sam byś kupił osłony za te 89 czy 100zł ??...łeb daję że zrugał byś innego jakby napisał że za tyle nabył ...

a co do ...drugiej kwestii...sądząc z Twojego opisa na gg... widzę że naprawdę masz z tym problem

Pozdrowionka !

Cytat:
2007-06-24 18:48:15, bogdan1 pisze:
mie..??...o nissss ... tylko ciekawe czy sam byś kupił osłony za te 89 czy 100zł ??...łeb daję że zrugał byś innego jakby napisał że za tyle nabył ... a co do ...drugiej kwestii...sądząc z Twojego opisa na gg... widzę że naprawdę masz z tym problem Pozdrowionka !

chyba taniej niż 80 zł za komplet nie da się kupić... Sam bym wymienił, bo moje są mocno połamane przy tylnej śrubie i trzymają się na podkładce fi 30 mm ale dopóki się całkiem nie urwie będę tak jeździł

Cytat:
2007-06-24 17:05:43, bogdan1 pisze:
zależy ...jak leży..

O co chodzi?
Cytat:
bardziej durnego pytania nie widziałem u Ciebie dawno ...cofasz się czy jak ??

Nie cofam, tylko zastanawia mnie, dlaczego w jednym i tym samym sklepie lewa ma inną cenę niż prawa, skoro są takie same (chyba,że się mylę, ale w takim razie proszę mi powiedzieć dlaczego tak jest.)
Cytat:
No i...to NIE SĄ osłony miski olejowej !

A co?

A która częściej ulega uszkodzeniu? Prawa!

skoro uważasz, że są takie same, to kup dwie szt. tych tańszych

Być może różnica wynika z ilości materiału? Albo po prostu z praw rynkowych - więcej osób kupuje np. prawą niż lewą, bo prawa częściej ulega uszkodzeniu?

Importowane z Korei oryginalne częsci do Daewoo.

Kontakt: 22 517 30 30 (prosić z Rafałem) lub 0 501 176 766
www.mobil-net.pl - upust dla autokącika. Zadzwoń i sie przekonaj

Ja u tego gościa kupowałem...

Płaciłem dużo mniej niż 100 zł na pewno... chyba ok 20 zł za osłonę

Cytat:
2007-06-24 21:20:54, Kolber7 pisze:
Importowane z Korei oryginalne częsci do Daewoo. Kontakt: 22 517 30 30 (prosić z Rafałem) lub 0 501 176 766 www.mobil-net.pl - upust dla autokącika. Zadzwoń i sie przekonaj Ja u tego gościa kupowałem... Płaciłem dużo mniej niż 100 zł na pewno... chyba ok 20 zł za osłonę

Dzięki Kolber,ale nie wiem jak to z tym będzie. Jutro oblukam ceny "na własnym podwórku", bo biorąc części na zamówienie z Wawy będzie trzeba zapłacić za przesyłkę, dłużej czekać, a poza tym jak mi wyśle jakiś bubel to będzie problem z reklamacją. No zobaczę, ale dzięki Paweł.
PS: A poza tym dla mnie upustu nie będzie, bo ja nie jestm z autokącika.

[ wiadomość edytowana przez: Esperynek dnia 2007-06-24 21:29:13 ]

Z własnych doświadczeń wiem,że najlepiej kupować oryginalne koreańskie. Kupiłem kiedyś podróbki,tym razem nasze rodzime i okazało się,że w jednej z osłon ta długa mocowana do wahacza część jest za krótka.Przy próbie naciągania pękła .

Cytat:
2007-06-24 21:29:16, JaRabbit pisze:
Z własnych doświadczeń wiem,że najlepiej kupować oryginalne koreańskie. Kupiłem kiedyś podróbki,tym razem nasze rodzime i okazało się,że w jednej z osłon ta długa mocowana do wahacza część jest za krótka.Przy próbie naciągania pękła .

ta moja jest oryginał.... z tego co pamiętam to przyszła z naklejką genuie parts

przesyłka była groszowa przy cenach za osłony z allegro.....

Zamówiłem, na drugi dzień miałem w domu, całą nie połamaną

Esperynek powołaj się na kolege z autokącika i tyle....

Słuchajcie, to jakaś masakra u mnie na wsi po prostu jest!
U mnie śpiewają sobie za to cholerstwo 90 zł- lewa i 93 zł- prawa.

a dzwoniłeś pod numer który ci dałem??

Cytat:
2007-06-26 10:02:26, Kolber7 pisze:
a dzwoniłeś pod numer który ci dałem??

A po co ??!!...przecie widzisz że pojawił się "stary" Esperynek...ze swoją , prywatną filozofią na życie ..znowu jest "najmądrzejszy"

to te oslony tak często sie łamią ??? ja jakos nie zauwazylem zeby byly az tak narazone chyba ze sie jezdzi po polach