| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2007-06-22 22:05:04 |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2007-06-23 03:26:29 Łaaa, to jest to jednak cala piosenka
Kiedys ktos, na jakims forum kopiowal nawet list od Saaba, ze to podobno powstal tylko kawalek specjalnie do tej reklamy. I dotarlem tylko do Laury Sweden. A tu prosze, taki kwiatek
Dzieki! |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2007-06-23 09:27:58 U welcome QLogic, widzę że nie tylko ja jestem fanem tej wokalistki. Ma niesamowitą, barwę głosu - przypomina mi bardzo Janis Joplin (taki ciemny, nieco chropowaty i pełen ekspresji). Do tego jest całkiem - hem - niezła, taka szwedzka blondyneczka.
Na ich stronie Myspace: Oh Laura Są jeszcze dwa inne kawałki - już może nie tak dobre, ale całkiem ok. Mam nadzieję, że ten zespół będzie się rozwijał i nie będzie to gwiazda jednego kawałka - ja naprawdę potrzebuję współczesnej namiastki Janis hehe |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2007-06-23 12:42:10 Hehe, strone tez znalazlem, ale no wlasnie, te pozostale kawalki juz tak nie powalaja jak ten z reklamy saaba, chociaz sa faktycznie spoko.
Pozostaje tylko czekac na wiecej |